• 瀏覽: 54,981
  • 回覆: 549
  • 追帖: 7
+15
以天朝腐敗權鬥為背景的大台重頭劇《深宮計》,進軍文明大國觸礁。這齣原定在騰訊網同步播放的無綫電視劇,...

洩漏國家機密,剎無赦

新聞來源連結:
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20180523&s=6996647&a=58225212

保皇9最撐689,又撐七警打人
但對689起訴七警就隻字不提
共慘根本係垃圾文化!!!
何來先進可言????

"根據中國國家廣播電影電視總局頒佈的《互聯網視聽節目服務管理規定》,互聯網節目要有益於傳播社會主義先進文化,促進社會和諧,大力弘揚民族優秀文化傳統;亦要充份發揮文化滋潤心靈、陶冶情操,愉悅身心的作用。"

可憐被圈養豬豬, 只食到幾味農場指定餿水
完全唔知外面世界可以食到千百樣不同美食
仍要為幾味指定餿水, 感到無比驕傲
被人奄割去勢後, 仍要高呼奄割得太爽
高歌讚頌指定餿水偉大, 世界繞著農場轉......

不過, 話大陸同胞可憐之餘有冇諗過 "他朝吾體也相同"?

禁播理由真係啼笑皆非
共匪其身不正仲好意思出聲

無記玩完

文革又殺到
有人工智能幫忙, 思想控制更就手

有仔女又未安排佢地出國
就快手去鋪路喇

笑撚死,大陸'人民的名義'講到咁多貪官都收視大收, 會唔比TVB d垃圾劇? 爛果又作文比d佔畜打飛機

引用:
原帖由 逝去的心 於 2018-5-23 02:17 AM 發表
可憐被圈養豬豬, 只食到幾味農場指定餿水
完全唔知外面世界可以食到千百樣不同美食
仍要為幾味指定餿水, 感到無比驕傲
被人奄割去勢後, 仍要高呼奄割得太爽
高歌讚頌指定餿水偉大, 世界繞著農場轉......

不過, 話大陸同胞可憐之餘有冇諗過 "他朝吾體也相同"?
...
件湖北畸咪係監獄圈養緊, 仲有一班暴徒, 希望幫牠們回復返d人性, 唔好為黑金,偉哥就去做淫賤黎d奴才

引用:
原帖由 WongManTak 於 2018-5-23 02:22 AM 發表
this is what China market is about.
封閉市場係咁咖啦咪俾人用玩貿易戰拖拖拉拉囉

膠都無論, 內地人根本不看窄. 

泥啲垃圾劇,上面有邊幾個睇過先?

睇八本樣版戲的日子近了,
解放人民 2.0  還會遠嘛??

攞住膠劇打到成手膠
可能好 HIGH 掛
內地有乜劇
班「反中仇中佔中膠手」知條鐵咩?
真係知嘅,就唔洗幾百個分身啦,D「膠人」以為自己係忍者。

係中國播,緊係要守中國法律,原來唔洗守法㗎,佢地真係笑死人。
引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2018-5-23 03:27 AM 發表
笑撚死,大陸'人民的名義'講到咁多貪官都收視大收, 會唔比TVB d垃圾劇? 爛果又作文比d佔畜打飛機

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-5-23 05:33 AM 發表
攞住膠劇打到成手膠
可能好 HIGH 掛
內地有乜劇
班「反中仇中佔中膠手」知條鐵咩?
真係知嘅,就唔洗幾百個分身啦,D「膠人」以為自己係忍者。

係中國播,緊係要守中國法律,原來唔洗守法㗎,佢地真係笑死人。

...
米係
騰訊自把自為收人錢
不理大陸法律 封封封

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]