• 瀏覽: 14,858
  • 回覆: 103
+7
引用:
原帖由 機龍 於 2018-5-23 08:34 PM 發表

打少陣稻草人啦

Su-30 對頭根本發現唔到 J-20

...
你呢d數據也是坊間靠估,NO11M據稱最大探測距離350公里,能探到J20不是沒可能,同時也証實J20隱身性差,分分鐘RCS >1sm都唔出奇

引用:
原帖由 Bismark88 於 2018-5-23 23:42 發表

幅相只是作演示而己,唔駛90度,稍作偏轉已死得,因為馬上在正面提供了一個明顯的反射源
用眼球測 RCS 唔使公式計算,不如吹大啲

N011M 個 spec 又唔查,對頭五平米 140Km 換算 0.01sqm 根本無 30Km,俾人打靶就有份

引用:
原帖由 機龍 於 2018-5-24 06:00 AM 發表

用眼球測 RCS 唔使公式計算,不如吹大啲

N011M 個 spec 又唔查,對頭五平米 140Km 換算 0.01sqm 根本無 30Km,俾人打靶就有份
如N011M 對RCS15sm是350km 如殲20RCS 0.5sm  150km已探到殲20

引用:
原帖由 Bismark88 於 2018-5-24 13:05 發表

如N011M 對RCS15sm是350km 如殲20RCS 0.5sm  150km已探到殲20
“如”

繼續吹丫

點解樓主可以咁竭而不捨唱衰中國......

引用:
原帖由 機龍 於 2018-5-24 07:47 PM 發表

“如”

繼續吹丫
你又知J20 RCS 一定少過 0.5sm?

引用:
原帖由 Bismark88 於 2018-5-24 23:36 發表

你又知J20 RCS 一定少過 0.5sm?
咁把炮自己 plot 張圖出離咯

引用:
原帖由 機龍 於 2018-5-25 06:13 AM 發表

咁把炮自己 plot 張圖出離咯
今次J20被SU30雷達探測到就是J20 RCS不會很小的証據

日日狂出膠post  版主不聞不問

戰機隠身力強訓練時裝倫伯透鏡系好正常.
現身比自己雷達探知位置作出調配指示.
又唔系戰鬥中,隠身飛過來黎比機會你偵測隠身RCS數據?

月亮星星來的。

引用:
原帖由 pacific69 於 2018-5-24 07:56 PM 發表
點解樓主可以咁竭而不捨唱衰中國......
因為在媒體弱化中國,可以使外國人減低對中國的戒備同打壓力度,給多點時間給中國增強實力在各方面發展!
為中國未來發展好,請大家對外努力弱化中國同增強國人的自身實力!

引用:
原帖由 Bismark88 於 2018-5-22 05:30 PM 發表

用普通雷達已可以了
睇到呢度語無倫次已經見妳露餡了,
原來連熟讀兵書嘅趙括都不如啊鏡花~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]