• 瀏覽: 12,048
  • 回覆: 266
+7
既然5毛覺得大陸乜都好過香港, 點解唔喺大陸討論區暢所欲言, 分享優質生活?

而要日以繼夜盤據香討出膠帖俾人窒俾人鬧?

何苦?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 亞洲巨炮 於 2018-5-22 05:13 AM 發表
既然5毛覺得大陸乜都好過香港, 點解唔喺大陸討論區暢所欲言, 分享優質生活?

何苦?
你話你呀?一日開幾個膠貼,開完搏X又唔回貼,為乜呢?成個屎忽都係痔瘡痕得要緊,搏大棍隊嚟止痕呀!

引用:
原帖由 亞洲巨炮 於 2018-5-22 05:13 AM 發表

何苦?
其實你係咪二樓呀黃文得嘅分身?次次都咁橋嘅,你開post唔使幾分鐘就佢回帖?

引用:
原帖由 ecwce 於 2018-5-22 05:47 AM 發表

可能想睇下d黃屍有幾膠啦!
定係睇男屍有幾膠?

儍嘅!

引用:
原帖由 至愛老輝 於 2018-5-22 06:05 AM 發表

其實你係咪二樓呀黃文得嘅分身?次次都咁橋嘅,你開post唔使幾分鐘就佢回帖?
波縮多分身就出晒名㗎啦!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 至愛老輝 於 2018-5-22 06:05 AM 發表

超版一早講左二樓條友多分身

引用:
原帖由 ecwce 於 2018-5-22 06:22 AM 發表

瘤主, 你終於浮上嚟啦

回應下你之前d膠post先啦, on9仔
佢邊回得切吖,一日開幾個世紀膠貼,呢個問題佢點答你呢?萬一迫到佢儍X咗就唔好啦!

雖然佢好大可能已經儍X咗,仲好盡果隻添!

引用:
原帖由 WongManTak 於 2018-5-22 05:17 AM 發表

因為中共5毛唔敢承認大陸乜都衰過香港.
辛苦晒,日日用分身開完post之後又要轉id即刻回覆!好等$洗?

引用:

引用:
原帖由 WongManTak 於 2018-5-22 05:17 AM 發表

因為中共5毛唔敢承認大陸乜都衰過香港.

佢哋想洗你腦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]