• 瀏覽: 4,801
  • 回覆: 28
好多人問我點解一直要出警世帖,話比大家聽真相,其實好簡單,我呢啲先叫真愛國,今天大陸在貿易戰上錯判形勢,做了無謂嘅反抗,結果犧牲左中興,然後結果一樣要跪低。所有野都拜五毛所賜,大陸今次戰敗教訓最重要唔係盡快追趕科技落差,而係要馬上消滅維穩機器。

引用:
原帖由 Classico 於 2018-5-20 02:49 PM 發表
好多人問我點解一直要出警世帖,話比大家聽真相,其實好簡單,我呢啲先叫真愛國,今天大陸在貿易戰上錯判形勢,做了無謂嘅反抗,結果犧牲左中興,然後結果一樣要跪低。所有野都拜五毛所賜,大陸今次戰敗教訓最重要唔係盡快追趕科技落差,而係要馬上消滅維穩機器。 ...
你那些叫「真愛外國」!

其實中興出事,係給現政府機會將中興裏的前朝政府的派系人物清洗

🤫中興事件給了習近平充足的理由,懲治江綿恆
https://youtu.be/NzWxEop0PwU

http://www.epochtimes.com/b5/17/7/14/n9398787.htm/amp

https://m.secretchina.com/news/b5/2018/04/22/856452.html

連中興做的事都要嫁禍中國 肯定是愛外國了吧 吃狗糧了沒?

引用:
原帖由 Classico 於 2018-5-20 02:49 PM 發表
好多人問我點解一直要出警世帖,話比大家聽真相,其實好簡單,我呢啲先叫真愛國,今天大陸在貿易戰上錯判形勢,做了無謂嘅反抗,結果犧牲左中興,然後結果一樣要跪低。所有野都拜五毛所賜,大陸今次戰敗教訓最重要唔係盡快追趕科技落差,而係要馬上消滅維穩機器。 ...
搵大錢時代來臨,別人錯判別人的事。做自己正確搵銀之道。走私,水貨客咪有行囉。

引用:
原帖由 disclaimer88 於 2018-5-20 03:05 PM 發表

咪撤On啦

中興第一時間已宣布停止運作。

中興只係生產下游產品,佢老美已震。
停止運作都比你講到咁正面,真係誤國誤民

引用:
有料就唔做五毛喇。口號式犀利了,我的國有鬼用。

引用:
原帖由 \九軒葵/ 於 2018-5-20 02:54 PM 發表
連中興做的事都要嫁禍中國 肯定是愛外國了吧 吃狗糧了沒?
自備狗糧架, 外國只是提供"自HIGH的快感" 不妨講直D

引用:
原帖由 hkguy001 於 2018-5-20 03:13 PM 發表

自備狗糧架, 外國只是提供"自HIGH的快感" 不妨講直D
應該係 睇佢白白痴痴咁樣
明明自稱是沒被傳媒洗腦的那一派 說起話來卻一點分析都沒有 感覺就像路邊踩到屎都要鬧中國既廢物黃屍

無知,幼稚

引用:
原帖由 lam1252 於 2018-5-20 03:47 PM 發表
無知,幼稚
一劍封喉講成害怕,跪低又講到自己賺左,其實五毛仲想誤國誤到幾時?

廢青扮專家

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]