• 瀏覽: 30,283
  • 回覆: 66
  • 追帖: 1
+2
叫嗰150留返係大陸大灣區!唔係當你不聽習大帝講!

如果你認同 有大灣區就可一國一制,甘取消每日150都無所謂,所正已無限制。

高尚港人係要申請大陸老婆落黎香港呀,你吹咩

有本事你咪叫廢青唔好返大陸娶老婆囉

引用:
原帖由 子將 於 2018-5-20 07:12 AM 發表
有本事你咪叫廢青唔好返大陸娶老婆囉
返咗去娶,就要留係大陸,大陸咁有前境,無理由返香港!

特首都叫你哋上大灣區,做乜唔去?

廢青溝得到港女,眯冇150囉

講左成萬次啦,去叫公民黨唔好再幫外來人居港,就乜事都冇啦。

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2018-5-20 11:56 AM 發表

你啱,港男娶大陸老婆,就應該留在大陸發展。

仲講呢嗰問題!你問下公民黨先啦!當曰係佢地D律師上訴到終院贏返嚟嘅豐功偉績!港府搵阿爺釋法但香港法律界一意孤行!自己攞嚟!湖北奇丶羅湖聰丶潮州滿就係咁嚟!真係「多謝」公文黨!
https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/莊豐源案

李志喜大律師代表莊豐源答辯!寫得清清楚楚!

應該一日三百

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2018-5-20 12:30 PM 發表
講左成萬次啦,去叫公民黨唔好再幫外來人居港,就乜事都冇啦。
公民黨幫假難民, 幫外傭要居港權, 正PK. 白痴選公民黨害香港.

大灣區只係要凸衰正苦要嚟流放啲低端人口,要發展都係下一代旣事。😆😆😆😆😆😆

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2018-5-20 11:56 AM 發表

你問下湖北猗、羅湖蔥個老豆做乜唔留大陸囉,帶兩條畜牲黎香港搞9我地土生土長香港人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]