• 瀏覽: 9,482
  • 回覆: 144
  • 追帖: 1
+3
本來想攪亂香港,教壞下一代或其他年青人。
點知金主唔比錢你地又做唔到尊貴意猿。
如意算盤打唔響。

點解綜援會批?

引用:
原帖由 pugbb 於 2018-5-19 09:14 AM 發表

他早前接受本刊專訪時承認,自旺角騷亂事件後,原本激進抗爭的一群,也沉寂下來了,「是低沉了,沒有辦法,有些被人控告,有些被拘捕,有些又在監獄,還會有什麼人。」他又說,會擔心警察會上他家,騷擾到家人,「所以現在我也不敢回去住,自己搬了出來,(住劏房?),住太空倉,是太空倉。
自這件事後,他坦言自己生活淒慘,「都慘的,因為這官司,要住太空倉,又不能回家住,連工作也未必找到。所以要靠人接 ...
又係廢青仔啲同類

引用:
原帖由 jetflyer 於 2018-5-19 10:47 AM 發表

香港政府只係按制度分配資源啫。唔通畀佢餓死街頭咩?中國依家對政治犯都無玩到咁盡啦!
按制度分配資源俾呢啲傷害香港既暴徒?  呢啲咁既制度就係你班pk 反政府暴動既原因,right?

你班pk反政府,卻又大按旨意喺政府處 r 飯食?!

引用:
原帖由 pugbb 於 2018-5-19 09:14 AM 發表

他早前接受本刊專訪時承認,自旺角騷亂事件後,原本激進抗爭的一群,也沉寂下來了,「是低沉了,沒有辦法,有些被人控告,有些被拘捕,有些又在監獄,還會有什麼人。」他又說,會擔心警察會上他家,騷擾到家人,「所以現在我也不敢回去住,自己搬了出來,(住劏房?),住太空倉,是太空倉。
自這件事後,他坦言自己生活淒慘,「都慘的,因為這官司,要住太空倉,又不能回家住,連工作也未必找到。所以要靠人接 ...
抗爭?  通過暴動,以折磨香港人為手段去抗爭?

你班pk跟當年67暴動,去反抗嗰個無普選欽點港督既暴徒有咩分別?

抵撚死

死仆街仲要政府養

暴徒!

引用:
原帖由 Psyco 於 2018-5-19 02:00 PM 發表

按制度分配資源俾呢啲傷害香港既暴徒?  呢啲咁既制度就係你班pk 反政府暴動既原因,right?

你班pk反政府,卻又大按旨意喺政府處 r 飯食?!
政府有制度懲罰暴徒。量刑有哂比例同標準 。若可以亂咁嚟係又要見血,唔係又要見血。咁政府同暴徒又有咩分別?我好慶幸係係香港人。我哋嘅司法制度唔係以牙還牙,以眼還眼作為理念咯!

引用:
原帖由 jetflyer 於 2018-5-19 03:36 PM 發表

政府有制度懲罰暴徒。量刑有哂比例同標準 。若可以亂咁嚟係又要見血,唔係又要見血。咁政府同暴徒又有咩分別?我好慶幸係係香港人。我哋嘅司法制度唔係以牙還牙,以眼還眼作為理念咯! ...
的確有標準應該要跟,就係用67暴動既判刑案例,去制裁你班港奸泛民既佔中堵路掟磚縱火暴動!

離晒地!有話政府無L.點解要申請援助.你又唔7出名搵鬼捉你咩!又話寧為肉碎不作雅全

[ 我要真普選 ]得到嘅係[ 我要真仆街 ],抵死!

引用:
原帖由 Psyco 於 2018-5-19 04:26 PM 發表

的確有標準應該要跟,就係用67暴動既判刑案例,去制裁你班港奸泛民既佔中堵路掟磚縱火暴動!
依家香港人嘅人權自由受基本法保障嘛。點可以同英治殖民地政權比呢?你咁即係叫中國反動開倒車?

叼llm,仲要拿政府援助??撲街問老美拿啊嘛,或者籌款啊。

記住 來生都不要再做難頭卒要做月入10萬

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]