• 瀏覽: 9,485
  • 回覆: 144
  • 追帖: 1
+3
認弱智傷殘先有4千,黃色物體果然個個無產階級,仲要弱智,傷殘一批醫療廢物

恭喜晒

.....有些被人控告,有些被拘捕,有些又在監獄,還會有什麼人..... 仲有著草嗰D呢!

要人接濟?唔使呀,咁L鐘意𥖁,去地盤搵份什工做,大把時間對住呀,PK

反正苦但又要靠正苦吊命,真有骨氣

冇人幫你哋?冇理由喎?戴教授、朱牧師咁大仁大義,眼尾都唔睇吓你哋?

唔係政府或社會害你,係你比班政棍利用。

引用:
原帖由 jetflyer 於 2018-5-19 10:47 AM 發表

香港政府只係按制度分配資源啫。唔通畀佢餓死街頭咩?中國依家對政治犯都無玩到咁盡啦!
哦⋯⋯你又好有道理喎

唔怪得老尾要援助 ISIS 啦,原來係按制度分配國家資源
老尾又真係無理由要餓死班 IS 嘅

引用:
原帖由 lmkandy 於 2018-5-19 11:37 AM 發表
反正苦但又要靠正苦吊命,正有骨氣
骨氣
廢青會同你講,元素表都無,所以唔存在

引用:
原帖由 green2016 於 2018-5-19 09:23 AM 發表
講到自己咁慘 , 如死 L 咗佢啦 , 唔好再出尼害人啦 , 正廢物人渣 !
他們不慘

on 9仔自己要玩暴動關人撚事, 所謂"抗爭"係自己要打飛機自我感覺良好, 自作孽與人無尤.扺撚死.

人蠢自然生活淒慘!

引用:
原帖由 pugbb 於 2018-5-19 09:14 AM 發表

他早前接受本刊專訪時承認,自旺角騷亂事件後,原本激進抗爭的一群,也沉寂下來了,「是低沉了,沒有辦法,有些被人控告,有些被拘捕,有些又在監獄,還會有什麼人。」他又說,會擔心警察會上他家,騷擾到家人,「所以現在我也不敢回去住,自己搬了出來,(住劏房?),住太空倉,是太空倉。
自這件事後,他坦言自己生活淒慘,「都慘的,因為這官司,要住太空倉,又不能回家住,連工作也未必找到。所以要靠人接 ...
獄中生話好,不怕沒有食住,有人管教,象豬一樣多好,政府給你最好的。

引用:
原帖由 angux123123 於 2018-5-19 09:20 發表
呢類黃絲賤種終身注定都係地底泥,幫人抬橋,上位唔會有你份

引用:
原帖由 vampire912 於 2018-5-19 10:24 發表

呢 d仆街唔死都無用,仲話自己抗爭,清唔清楚自己係暴徒,襲警,破壞香港?驚警察上門攪佢屋企人?會咩?最賤佢食緊綜援,好人好姐有手有腳,呢 d真係仆街,青衣跳橋點解唔係佢? ...
這些人連自己抗什么,爭什么也不知道,盲目破壞社會。

心涼

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]