• 瀏覽: 80,255
  • 回覆: 537
  • 追帖: 3
+6
引用:
原帖由 超靚仔17 於 2018-5-18 01:30 AM 發表
習明澤:我的爸爸是中國人;我的媽媽是中國人,但我是美國人
你搞錯咗啦,應該係美籍華人,台灣前國母都係。有咩問題呢?
美國肯給予入籍即身家清白啦。係你覺得國家主席個女唔可以入籍啫。你如果可以你都可以係美籍華人㗎。咁無抵觸㗎。咪以為咁就可以炒作先得㗎,呢樣已經係公開嘅秘密。

請列明習明澤已取得美國國籍的證據

若你爸爸媽媽都是漢奸,
那麽,你有權說你不是中國人,
是漢奸了!

取了別國國籍,衹是換了“國籍”
印度籍、巴基斯坦籍....
但人種血脈仍然脫不了“中國”
除非是自欺卻欺不了人的白癡!

引用:
原帖由 超靚仔17 於 2018-5-18 01:30 AM 發表
樓主生物學D野,你識條乜咩
中國人老豆老姆,
點解生個河童。
你兩老經常話,
生舊义燒好過生個漢妖狗。
DNA呃人|

引用:
原帖由 我在西部吃草 於 2018-5-18 02:21 AM 發表
請列明習明澤已取得美國國籍的證據
d反中L習慣信口開河架,對於佢地呢種奇異生物嚟講,證據系冇用嘅...
例如,訂書健有哂證據都可以否認報假案、話寧死不屈...

引用:
咁都可以笑一餐, 我入美國藉果時, 考官講到明如果你或你家庭有成員係共產黨, 唔比入藉的,我都好奇怪d人由咩途徑知道? 呢d野應該保密的!有人作, 又有人信! 就算真係入左藉, 咁又點? 唔可以愛國的? 點都好過有d人拿住中國香港護照做漢奸

中國係一個國號,國籍由法律定義。出生地、語言及種族決定不了你是不是中國人。

你有證據證明佢係美國人???

沉敖暉就真係美國人啦
引用:

引用:
原帖由 mart1212 於 2018-5-18 02:05 AM 發表

美國肯給予入籍即身家清白啦。係你覺得國家主席個女唔可以入籍啫。你如果可以你都可以係美籍華人㗎。咁無抵觸㗎。咪以為咁就可以炒作先得㗎,呢樣已經係公開嘅秘密。 ...
某好明顯想做狗都無人收啦

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 mart1212 於 2018-5-18 02:05 AM 發表

美國肯給予入籍即身家清白啦。係你覺得國家主席個女唔可以入籍啫。你如果可以你都可以係美籍華人㗎。咁無抵觸㗎。咪以為咁就可以炒作先得㗎,呢樣已經係公開嘅秘密。 ...
因為樓主係井底蛙
呢d野咁common
對於佢黎講就係發現新大陸

反共都無與時並進,依家仲邊有人講共產黨萬歲㗎。
仲係停留係文革嗰時呀!
班友有幾耐無返大陸呀!傻到仲貼番6-70年代舊相,人民大躍進,毛主義萬歲,共產黨萬歲。
你而家係邊度見到呀!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]