• 瀏覽: 5,771
  • 回覆: 17
喺香港係人都知黃色假髮人偏幫港毒狗,今次呢隻假髮人偏幫湖北琦出晒面,唔知黃台仰有冇後悔早知係咁,就唔使著草過台灣做過街老鼠啦

傻啦,黃台仰著草係劇本之一。 一個著左草,其餘嘅人就將所有煽動,策劃,帶頭暴動嘅罪名擺曬喺佢身上,自然可以甩身。 所以你而家知點解梁天琦就唔使著草。

引用:
原帖由 csdenis 於 2018-5-17 07:16 PM 發表
傻啦,黃台仰著草係劇本之一。 一個著左草,其餘嘅人就將所有煽動,策劃,帶頭暴動嘅罪名擺曬喺佢身上,自然可以甩身。 所以你而家知點解梁天琦就唔使著草。 ...
ching說得對

賣去左台灣做雞條女仲慘

根本唔洗着草。大法官都講咗對政治犯要輕手啲,就算罪成最多咪年幾兩年。佢依家咁着草就反而一世咗

仆街假髪犬

最重罪,咪240小時服務令囉

吊! 又掟磚又放火,唔係咁都無罪呀嘛?!

其實班西毛都幾屈機
1邊鬧中國影響司法
但係影響司法嘅就係西毛自己
自己惡晒仲要話9人

唔洗坐監仲有白痴黃粉絲比錢佢地洗

真正殺人放火金腰帶

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2018-5-17 07:50 PM 發表
賣去左台灣做雞條女仲慘
有得食有得住,不知幾正

引用:
原帖由 csdenis 於 2018-5-17 19:16 發表
傻啦,黃台仰著草係劇本之一。 一個著左草,其餘嘅人就將所有煽動,策劃,帶頭暴動嘅罪名擺曬喺佢身上,自然可以甩身。 所以你而家知點解梁天琦就唔使著草。 ...
希望劇本快啲講9西琦 患有血癌骨癌 等佢可以更煽情

引用:
原帖由 kc92 於 2018-5-17 09:08 PM 發表
最重罪,咪240小時服務令囉
無罪甩身,但要保外就醫,返大陸😆

引用:
原帖由 隨風隨緣 於 2018-5-17 09:19 PM 發表
其實班西毛都幾屈機
1邊鬧中國影響司法
但係影響司法嘅就係西毛自己
自己惡晒仲要話9人
話明西毛,思想當然要西

引用:
原帖由 csdenis 於 2018-5-17 07:16 PM 發表
之前唔係有人話黃台仰冇義氣咩。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]