• 瀏覽: 5,142
  • 回覆: 12
真係好笑喎, 黃郁民呢條過氣油炸鬼, 在馬掃場眼中, 仍然仲有利用價值, 要攞佢嚟翻閹, 原因可能係肥佬泥唔派錢畀癲狗, 就係動物先生的最愛.

方向報跟香港政府唔妥, 就搵呢條癲狗亂吠, X社會養大的人勝在膽正命平, 全家都在外國生活, 一支公在香港用粗口鬧呢個鬧嗰個, 唔好忘記, 癲狗教主係冊封依家已著草或坐監或正在受審的旺角暴動案杰青為義士, 方向報是否都認同呢班杰青係[香港義士]???

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20180516/bkn-20180516200047572-0516_00822_001.html

引用:
原帖由 一個飯煲三個蓋 於 2018-5-17 02:52 AM 發表
佢仲未死咩?
癲狗在自己網台講粗口如食生菜, 方向報的郁民特區似乎都係網上節目, 佢夠薑就全程講粗口.

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2018-5-17 02:56 AM 發表
有東方,無窮人。
方向報的馬經貼士比以前差很多, [東方頭馬]成日都冇影, 三甲不入.

引用:
原帖由 天久可勝范高爾 於 2018-5-17 03:07 AM 發表
人地有名有姓 , 乜都夠膽講 , 好過你用個網名周圍 9 up
咁即係証明香港係安全城市有言論自由, 唔係杰青口中的生於亂世.

黃郁民的癲狗日報叫人上網畀錢睇, 真係人唔笑狗都吠, 呢類立場側埋一邊的所謂報紙, 睇個標題都知佢噏乜, 免費都唔睇, 仲有, 郁民射馬講到自己場場都收錢, 真係咁有料就癲狗自己成副身家去買馬, 從來所謂猛料貼士都係累人跳樓收場.

引用:
原帖由 mawongching 於 2018-5-17 03:19 AM 發表

基伯伯封筆退休, 差咗正常㗎
基伯冇退休, 只係縮咗去內頁一小角, 原有版面由卡洛斯佔用.

不如改名叫癲狗特區更傳神,
馬屎坑長期用廣告費形式通水畀肥佬泥,
馬掃場就收咗癲狗為文膽, 用紅白藍袋裝金牛送去義德道.

癲狗特區的作用就係唱衰犯民.

引用:
原帖由 charlir2005 於 2018-5-17 04:10 PM 發表

毓民點止4皮? 馬老細跌散銀都唔止啦

馬掃場一直都關照黃郁民, 馬掃場係富二代, 派錢如流水, 馬掃場係二世祖性格, 中國人的傳統, 富不過三代人,
黃郁民如同百足之蟲, 死而不僵, 就係有動物先生長期通水.

千里之行, 始於足下, 現階段最重要就係高鐵先要通車, 而通車初期必有很多問題, 有問題便有解決的方法, 犯民團伙紙上談兵去把高鐵潑污水, 企圖推倒高鐵, 只是枉費心機而已.

引用:
原帖由 charlir2005 於 2018-5-17 08:16 PM 發表

馬老細回歸前同中央講掂數可以賣紙入大陸,你估有無關照埋民哥一齊玩呢?

方向報曾經有一段時期可在大陸某些機構可買到, 但依家已經全線冧旗, 只係深圳有走私方向報賣, 方向的電子報都冇能在大陸上網睇到, 翻牆就唔知.

馬掃場很關照黃郁民, 呢條癲狗在世上已無朋友, 癲狗最擅長就係把身邊的戰友朋友通通都打成敵人, 仲要次次都係別人的錯, 癲狗把朋友打成敵人後, 就日日在自己地盆用最惡毒的粗口去鬧敵人, 造成永不可解開的仇恨,馬掃場又專登開個版位畀癲狗, 每集都十皮嘢現金, cash 過數, 稅局都冇得追稅, 癲狗認真和味.

引用:
原帖由 自由國都 於 2018-5-17 09:00 PM 發表
黃郁民真系高鐵內地車票難買,因為實名制了佢根本買唔到,笑L死我
黃郁民冇回鄉證, 佢唔敢返大陸, 佢個大仔幾年前返大陸吸毒, 畀公安拉咗, 佢都唔敢返大陸探個仔, 香港有冇高鐵, 都唔關佢事.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]