• 瀏覽: 5,151
  • 回覆: 34
政治就係咁“利益”

不如改名叫癲狗特區更傳神,
馬屎坑長期用廣告費形式通水畀肥佬泥,
馬掃場就收咗癲狗為文膽, 用紅白藍袋裝金牛送去義德道.

癲狗特區的作用就係唱衰犯民.

連譚文豪都可以排隊買到車票幫市民去計時,黃生買唔到車票是能力太差嗎﹖

引用:
原帖由 chancc77 於 2018-5-17 03:12 AM 發表

人地收錢, 當然出名, 我地免佣, 當然唔俾你知。。。。。。唔岩你出糧俾我, 4皮野,我見埋樣, 日日立法會門唔駛叫, 叫咩你話事。。。。最好簽約一年。。。。 ...
毓民點止4皮? 馬老細跌散銀都唔止啦

去到18個主要城市都唔夠?

一時又話高鐵無人坐,一時又話高鐵票一票難求。
究竟誰的說話有問題?
唔該夾好口供先出來貢獻世人(俗話說:「獻世」)。

引用:
原帖由 Hung196108 於 2018-5-17 04:18 PM 發表
一時又話高鐵無人坐,一時又話高鐵票一票難求。
究竟誰的說話有問題?
唔該夾好口供先出來貢獻世人(俗話說:「獻世」)。
咁班廢青毒撚無回鄉證,享受唔到高鐵,嘈下都應該喇

引用:
原帖由 charlir2005 於 2018-5-17 04:10 PM 發表

毓民點止4皮? 馬老細跌散銀都唔止啦

馬掃場一直都關照黃郁民, 馬掃場係富二代, 派錢如流水, 馬掃場係二世祖性格, 中國人的傳統, 富不過三代人,
黃郁民如同百足之蟲, 死而不僵, 就係有動物先生長期通水.

毓人同姑婆莊攪樂隊,叫唱衰大樂隊.

千里之行, 始於足下, 現階段最重要就係高鐵先要通車, 而通車初期必有很多問題, 有問題便有解決的方法, 犯民團伙紙上談兵去把高鐵潑污水, 企圖推倒高鐵, 只是枉費心機而已.

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2018-5-17 04:34 PM 發表

馬掃場一直都關照黃郁民, 馬掃場係富二代, 派錢如流水, 馬掃場係二世祖性格, 中國人的傳統, 富不過三代人,
黃郁民如同百足之蟲, 死而不僵, 就係有動物先生長期通水. ...
馬老細回歸前同中央講掂數可以賣紙入大陸,你估有無關照埋民哥一齊玩呢?

引用:
原帖由 charlir2005 於 2018-5-17 08:16 PM 發表

馬老細回歸前同中央講掂數可以賣紙入大陸,你估有無關照埋民哥一齊玩呢?

方向報曾經有一段時期可在大陸某些機構可買到, 但依家已經全線冧旗, 只係深圳有走私方向報賣, 方向的電子報都冇能在大陸上網睇到, 翻牆就唔知.

引用:
原帖由 chancc77 於 2018-5-17 03:12 AM 發表

人地收錢, 當然出名, 我地免佣, 當然唔俾你知。。。。。。唔岩你出糧俾我, 4皮野,我見埋樣, 日日立法會門唔駛叫, 叫咩你話事。。。。最好簽約一年。。。。 ...
我收三萬八!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]