• 瀏覽: 25,227
  • 回覆: 246
  • 追帖: 1
+10
法官咁引渡陪審員都判有罪,咁上訴機會好細

所以兩睇

引用:
原帖由 vincentwong27 於 2018-5-16 01:43 PM 發表

揼到食幾粒偉哥都硬唔返
睇怕佢而家無呢d嘢食架喇...
離開咗香港佢就無哂利用價值,又無得回頭,前途似咁..

引用:
原帖由 judylam651 於 2018-5-16 02:21 PM 發表

睇怕佢而家無呢d嘢食架喇...
離開咗香港佢就無哂利用價值,又無得回頭,前途似咁..
流浪狗

呢隻官就算入罪都係判罰企3分鐘,等律政處上數啦。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2018-5-16 02:13 PM 發表
食住花生等睇戲,花生隨時斷市
食到口到乾

引用:
原帖由 巴打21 於 2018-5-16 11:59 AM 發表
前年農曆大年初一至初二發生的旺角暴亂,包括本土民主前線前成員梁天琦等5人被控暴動及煽惑暴動等共6罪,法官今日(16日)第...

無罪釋放

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20180516/mobile/bkn-20180516112707836-0516_00822_001.html ...
邊有官咁引渡倍審團㗎,咪即係打開口牌?

引用:
原帖由 vincentwong27 於 2018-5-16 02:25 PM 發表

流浪狗
流浪狗都有愛護動物人士照顧,台仰搶狗飯就有可能..

引用:
原帖由 ka626168 於 2018-5-16 02:28 PM 發表

食到口到乾
食花生,飲啤酒最正

咁第時咪唔駛審啦,證人全部係誠實O既,但都會認錯人

誠實証人都會看錯的,不排除這一切都是幻覺黎架,唔係真既

發管大人退庭數錢中,啱數既暗號係唔認罪但有悔意,社服了事

幾時知結果?

我估判二十小時社會服務令。退堂!

法官大人講到咁白應該識做啦,退庭商議都係做戲做全套啫

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]