• 瀏覽: 90,640
  • 回覆: 1,459
  • 追帖: 7
+72
香港妓者去到邊度都咁乞人憎

個聽證會畀唔畀採訪,畀唔畀攝影,個記者以咩身分入個會埸,被制服之前發生咩事?

垃圾政權又要無恥五毛護衛。

引用:
原帖由 mirageland 於 2018-5-16 10:55 AM 發表
垃圾政權又要無恥五毛護衛。
...護航

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-5-16 10:47 AM 發表
唔知個攝影師做咗乜嘢低能嘢呢???

盒仔先生 你好勤力護航 這ㄧ點我好理解 但今次now記者被捕ㄧ事, 就假設記者做了ㄧ些無禮的事情 大陸警察需要ㄧ下子用咁大武力去拘捕記者嗎?

閣下 小心跟車太貼!

引用:
原帖由 打雜天使 於 2018-5-16 10:26 AM 發表
北京709律師謝燕益因銀川法輪功辯護案,被指涉違規行為,北京市律師協會於今日舉行聽證會。律協懲戒委員...

老師在天朝腳下不好了!
話時話 既然畀得律師幫法輪功人仕
辯護 何解連ㄧ個南方小小的地方記者
也害怕嗎?

新聞來源連結:
...
應該派鬼佬記者……

係光明正大   怕乜人採訪怕乜人知    中共要控制傳媒都吾係乜野新鮮事    依法冶國    依自己有利個法嗎?    中國幾千年文化變成甘   共狗好能野    共狗奴才快D出來吠

現場有冇其它香港記者,
有冇另外的香港記者被禁止採訪?

恭喜恭喜

記者成日蓄意挑釁 引發事端,抵死。

是的,呢個理論就好似係你冇出嚟話你呀媽唔係X,咁你呀媽就係X
引用:
原帖由 chun4321 於 2018-5-16 11:01 AM 發表
係光明正大   怕乜人採訪怕乜人知    中共要控制傳媒都吾係乜野新鮮事    依法冶國    依自己有利個法嗎?    中國幾千年文化變成甘   共狗好能野    共狗奴才快D出來吠 ...

引用:
原帖由 fcukadm9 於 2018-5-16 10:59 AM 發表

應該派鬼佬記者……
派美帝子民可能好D

一定係講左句支那啦 

打鑊金開心死跌吉好多人

等睇戲

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]