• 瀏覽: 8,625
  • 回覆: 121
  • 追帖: 1
+8
引用:
原帖由 walkera2006 於 2018-5-16 09:21 AM 發表

“可能” 已經“肯定” 令到親中奴才欲仙欲死
Xian Volvo Bus is very expensive, people of  Jiexi County  can't afford nowadys

引用:
原帖由 catseye77 於 2018-5-16 10:41 AM 發表
先叫大陸省部級官員的車不要再用奧迪了,用國產車先!
CE of HKSAR have enough qualification to sit on Red Flag?

引用:
原帖由 TOD 於 2018-5-16 11:19 AM 發表

Swedish car maker Volvo says its vehicles built in China might actually be superior in quality to those it makes in Europe.
https://www.rt.com/business/426662-volvo-chinese- ...
When Xian Volvo will revival?

黃絲話Volvo被中央打壓

支持 china 人用國產

唔好再用大日本制

引用:
原帖由 TOD 於 2018-5-16 11:22 AM 發表

啱啦…仲要係買進口奧迪,唔係買一汽奧迪
Geely Emgrand GT applied on 2016 G20 Hangzhou summit

同大陸人講叫佢地買返大陸製既係最好
咁咪有大陸人買囉

黃人唔會接受

終於有人講真話,千祈咪買歐洲車呀

引用:
原帖由 一個飯煲三個蓋 於 2018-5-16 05:50 AM 發表

冇錯,唔著底褲出街,好清涼。
冇錯,除咗唔著底褲外,唔用手機亦可減少幅射,延年益壽

引用:
原帖由 西奴末日 於 2018-5-16 03:57 AM 發表
Volvo高層:中國製造汽車的品質 比歐洲更好!

外界對於「Made in China」的品質總是有點疑慮,但瑞典汽車品牌「Volvo」的高層表示,在中國生產的汽車,實際上品質可能比歐洲生產的還要更好...
應該係在中國生產的VOLVO汽車,比歐洲生產的還要更好.

引用:
原帖由 swerner 於 2018-5-17 12:31 AM 發表
終於有人講真話,千祈咪買歐洲車呀
歐洲咁多車廠,大樹有枯枝.

引用:
原帖由 chioooil 於 2018-5-16 08:25 AM 發表

你屋企電器內面無中國零件?你用緊部電話都無中國零件?
飛機都有中國部件.

引用:
原帖由 我愛獅子山下 於 2018-5-16 08:29 AM 發表

在中國生產的汽車,實際上品質可能比歐洲生產的還要更好⋯⋯⋯點解係可能唔係肯定⋯⋯⋯
因為歐洲有好多車廠.品質未能比歐洲BENZ生產的還要更好.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]