• 瀏覽: 8,644
  • 回覆: 121
  • 追帖: 1
+8
唔會用

引用:
原帖由 TOD 於 2018-5-16 11:19 AM 發表

Swedish car maker Volvo says its vehicles built in China might actually be superior in quality to those it makes in Europe.
https://www.rt.com/business/426662-volvo-chinese- ...
標題就很明白了  ....台綠媒就開始扭曲,手法和毒果一樣
實際上是 中國製造的volvo 已經出口美日澳了

引用:
原帖由 clipperwood 於 2018-5-16 08:20 AM 發表
以前既volvo真係好粗造........唯一好處夠硬淨
very durable body and tough design.

佢既意思係叫大陸土豪買翻大陸做既車。

外國人用正常價錢買到品質保證過關,正式出口的正常貨。
香港人買大陸野中伏,皆因多用「淘寶貨」,重以為俾垃圾價錢可以買到寶物。

引用:
原帖由 vespamania 於 2018-5-16 12:12 PM 發表

very durable body and tough design.
識貨之人

引用:
原帖由 O嘴英明 於 2018-5-16 05:31 AM 發表
有人實會話volvo 高層媚共下跪了。
我都剛想咁樣講

收左錢講呢啲,唔怕笑大人個口....................

佩吉升做了五毛?

引用:
原帖由 Hung196108 於 2018-5-16 03:00 PM 發表
外國人用正常價錢買到品質保證過關,正式出口的正常貨。
香港人買大陸野中伏,皆因多用「淘寶貨」,重以為俾垃圾價錢可以買到寶物。
大陸出口的貨物不嬲係最靚的架啦

我唸case by case
youtube 有段大陸既比較國產BENZ E class  同其實國家做既有咩分別

笑死人咩....

真西講俾假西知:中國製造汽車的品質 比歐洲更好!

Volvo跪低
Volvo變Volvo狗

引用:
原帖由 diungmo 於 2018-5-16 09:09 AM 發表

中文是中華民國用開的文字,寫中文的中國人一定是中華民國人民
中嘩冥角終於公元1949年

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]