• 瀏覽: 9,316
  • 回覆: 56
  • 追帖: 1
從來不願意去高登!一群幼稚兒童!

但是香討現在五毛橫行,也慢慢吃不消了。

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2018-5-16 09:54 AM 發表
10 年前好天真咁入高登美食台睇下有乜好野

仆佢個街淨係討論 公仔麵 同 波仔飯

反映晒果班係乜人啦
此班人撐本土我沒意見, 因為真本土, 如熱狗, 仇思達, 啤梨, 毓民陳雲等, 是企在香港最下層

但此班人硬膠膠撐泛民
泛民如何爭取國人來港, 樓價升, 香港不變

此班傻仔真係弱智

引用:
原帖由 hy3161 於 2018-5-16 11:41 AM 發表

高登比騰訊阿里巴巴更早成立,但是後者老板已經發達,而高登變成廢青自high網站。估計當年高登都想像Yahoo那樣發財。但是20年過去了,完全失敗。
想發財, 不要緊

但搞網站搞到反中反共反華, 不接受異見, 連版面那麼基本都不肯改

怎樣在第四產業跑出??

依家d。av都變左質,片頭賣廣告,中間有水印比反正常無印av我呀

引用:
原帖由 x747x 於 2018-5-16 11:00 AM 發表

我親戚個仔讀 band 1﹐佢話同學間無乜人上高登連登,因為掛住讀書唔得閒上,佢識讀 band 3 學校嘅人就兩邊都有上。

人始終有分貴賤,個人認為低階嘅人先會成日上 x 登,純粹為咗發洩,而唔係認真深入討論事情。 ...
本來想去高登,開個戶口,同班友嘈下,後來放棄左呢個念頭!!

總要留一個地方俾人發洩!

事實上我自己都係上緊香討,發洩,吹下水,打發下時間⋯⋯

「膠登仔」係港產白痴既代名詞
但逐漸被「黃絲」取而代之

引用:
原帖由 x747x 於 2018-5-16 01:58 AM 發表

連登設計仲好啲,不過兩邊都係後生仔或幾廿歲但無腦嘅人喺度打飛機。

但認真討論嘅機率係零,否則我都想開個 account 去玩吓。
高登仔始終係高登仔 思想好幼稚

從來都唔上高登,因為大部分高登仔/女都係無知井底蛙!

引用:
原帖由 x747x 於 2018-5-16 11:00 AM 發表

我親戚個仔讀 band 1﹐佢話同學間無乜人上高登連登,因為掛住讀書唔得閒上,佢識讀 band 3 學校嘅人就兩邊都有上。

人始終有分貴賤,個人認為低階嘅人先會成日上 x 登,純粹為咗發洩,而唔係認真深入討論事情。 ...
唔怪得D高官咁離地 連八達通都唔識用

引用:
原帖由 Zzlaz 於 16/5/2018 17:58 發表

唔怪得D高官咁離地 連八達通都唔識用
袁彌明其實講得幾客觀:做大事的男人怎會在高登打東西,你上去就代表你真的不是做大事的。

當然,上得 X 登嗰啲比人鬧到應一應,一定會好嬲,大力反對,因為佢哋唔會去分析其他人講嘢會唔會先係啱,永遠唯我獨尊。

所以成班垃圾永不成材。

引用:
原帖由 x747x 於 2018-5-16 06:06 PM 發表

袁彌明其實講得幾客觀:做大事的男人怎會在高登打東西,你上去就代表你真的不是做大事的。

當然,上得 X 登嗰啲比人鬧到應一應,一定會好嬲,大力反對,因為佢哋唔會去分析其他人講嘢會唔會先係啱,永遠唯我獨尊。

所以成班垃圾永不成材。 ...
做大事連Forum 都唔會上

作為果1%的人類 使乜知果99%的人的潮流 話題呢

對待白痴,即弱智人士,毋須太在意

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]