• 瀏覽: 15,240
  • 回覆: 141
  • 追帖: 2
+7
引用:
原帖由 gakoduck 於 2018-5-11 06:35 AM 發表
交比犯民處理,叫佢地去尾國領事館遊行請願兼籌款
陽惡喬不是去尾國奶人家屁眼嗎?

引用:
原帖由 hy3161 於 2018-5-11 11:56 AM 發表

黃人認美作爹,仲要生生世世為奴,無計啦,iq可能的50. 呵呵。
無計啦,大陸妹硬係要上西人老爹若度

引用:
原帖由 hy3161 於 2018-5-11 11:56 AM 發表

黃人認美作爹,仲要生生世世為奴,無計啦,iq可能的50. 呵呵。
不認你家共作爹,在你眼裡就等同是認美作爹。邏輯很有中國特色!

去美國住返一年半載,就知道所謂的自由係乜野

愛國唔敢話。所謂愛黨人士日日精神分裂式教人愛黨愛國。統戰部門要諗下法子。

引用:
原帖由 邊際流星 於 2018-5-11 12:18 PM 發表

沒人說中共永遠偉光正
而是說  真小人  偽君子

大家就是看不慣滿口仁義道德實則男盜女娼的惡霸行徑的 偽君子
係喎,中共應該係「偉大,光榮,正確」先啱。多謝提醒。

我都唔知講呢d既係咪人

引用:
原帖由 邊際流星 於 2018-5-11 03:57 AM 發表

還有呆灣郎的!

這是呆蛙郎的言論自由嗎:

我們系最會溝通的政府,唔該講野請企系鐵網陣出邊

引用:
原帖由 hy3161 於 2018-5-11 12:49 PM 發表

黃絲的IQ就真系低啦,自己已經認美做爹,仲猛然把知。
其實如果老美可以公平對待認美作爹的人,都無問題。雖然黃絲美爹一直向黃絲洗腦,話自己好正義,好公平,但是黃絲被食了只車仲十下十下。 ...
你自己IQ負數,還在質疑人家的IQ,我一直生活在大陸,還你媽什么黃絲!腦殘無救!鑑定完畢!

以前以為共奴只有大陸有,現在發現共奴都滲透到了香港!

共奴特色:說共產黨不好,不跟他添共,就是洋奴走狗賣國賊!