• 瀏覽: 50,557
  • 回覆: 200
  • 追帖: 3
+2
你自己睇清楚點解會每日有150人來,又係邊個幫佢哋唔使七年,可以攞綜援,公屋,愛國同志來炒樓?咁外國人呢?不如叫政府唔準賣樓比外國人,又或者全港D樓到期,唔續期,一定要比返政府拆卸從拍吖,包D樓價唔會升,政府想做野,你睇班19二元咩都反對,沙田海填海拉直又話反對,新加坡搬個貨櫃碼頭,點解香港又唔可以搬?南亞人又係咩人幫佢哋?問下張蕉雄同D權L啦

引用:
原帖由 版煮報夢 於 2018-5-9 11:33 AM 發表

林鄭 連住屋問題都搞唔好 不停輸入外來人, 外來人住喺邊呢, 結果班南亞人
?20180505092429 ...
多謝張超雄?

日日150人黎香港,又係迫爆,發生大件事先識停!好似貪曾咁,意然批準在港雙飛出生有居港權,歷史上一個既貪心又垃圾嘅牡首,嗅名千里。

引用:
原帖由 tcell 於 2018-5-11 11:57 AM 發表
香港環保組織收地產商錢,死守交野公園。
香港面積佔7成的交野公園點都唔點得,香港人自己作死。可悲。
識件新西才子咪呢啲人,全港只有高球場可起樓 其他就司法67

每日150人來香港……有3分1係做雞……有3分1係搞搞震,姓傅果的!剩3分1係團聚……無止境咁150日……

引用:
原帖由 Psyco 於 2018-5-11 06:48 PM 發表

糾正你,應該講:  鬼叫香港有港奸泛民黃巾賊,去幫大陸盲流控告香港政府,搞出單雙非居港權嚟棟鳩我哋本土香港人!

呢啲大陸盲流移民就算湧入北京、上海、深圳,都不能取得戶籍去享受當地福利,反而香港有你班泛民黃巾賊,去幫佢哋對冧香港特區政府既把關,等佢哋可以湧入香港坐享福利,你係大陸盲流的話,你湧唔湧嚟香港?

何止大陸盲流受港奸泛民招倈湧入香港,連南亞人都用泛民搞既假難民聲請湧入香港,每月收人 ...
係幾時嘅事
有無資料睇睇
我淨係聽過吳嘉玲呢單case

引用:
原帖由 版煮報夢 於 2018-5-9 11:33 AM 發表

林鄭 連住屋問題都搞唔好 不停輸入外來人, 外來人住喺邊呢, 結果班南亞人
?20180505092429 ...
這個問題不要老屈政府

假難民,是國際問題
不收可以,但要退出聯合國部份組織及公約
(因為小數假難民,香港要退出公約,值得?)

內地人來港審批權一直是內地政府權利(英治時期已經是)
香港政府無話事權

所以要先攪清楚先來罵

希望香港人口可以再翻一倍
夾死班垃圾
引用:
原帖由 版煮報夢 於 2018-5-8 03:01 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=mxtDlzorzdk

引用:
原帖由 前後抽插 於 2018-5-11 05:29 PM 發表
大陸豬成日吹陸有幾好,但又死落來香港
真系慘慘豬,香港淪陷了,港國人做咗亡國奴,快D出來復國啦~~智將

引用:
原帖由 qqnokia 於 2018-5-12 11:41 AM 發表

真系慘慘豬,香港淪陷了,港國人做咗亡國奴,快D出來復國啦~~智將
只有大陸豬認為呢個唔係問題 係咪啊大陸豬

引用:
原帖由 前後抽插 於 2018-5-12 11:43 AM 發表

只有大陸豬認為呢個唔係問題 係咪啊大陸豬
無錯啊,的確唔系問題,中國擺明系從英國佬手中搶返香港
唔順? 起兵啦,傻西

引用:
原帖由 qqnokia 於 2018-5-12 11:45 AM 發表

無錯啊,的確唔系問題,中國擺明系從英國佬手中搶返香港
唔順? 起兵啦,傻西
大陸豬玻璃心果然天下第一,我從來唔反中。只係反大陸豬一邉踩低香港,一邊想申請落來

唉!
三百萬嗰陣時已經開始聽啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]