• 瀏覽: 50,577
  • 回覆: 200
  • 追帖: 3
+2
多謝張超雄用難民聲請去引南亞及非洲盲流入侵香港食福利

妳講咁多 都掩蓋 唔到 妳根本 唔愛同胞,

所以才會 怪責 公民黨 幫助 中國同胞 來港

所以 一早說了 妳只愛黨不愛國

有人 愛國不愛黨, 有人 就愛黨不愛國~~~可就給 愛黨人士 攻擊
引用:
原帖由 Psyco 於 2018-5-11 08:01 PM 發表

你自己打飛機,自我安慰中國仲好貧,而自我感覺高級高尚; 但到眼見中國人有錢暴買,你就揭斯底理屌大陸人係暴發戶無品.  你自我游盪喺兩極幻想中,踢爆一句,因為你自悲.

中共係獨裁,但獨裁得30年之間令7億人脫貧,獨裁得可以令三十年前仲貧窮自卑既中國人,變成今日財大氣粗,更可出國旅行俾氣鬼佬受,我真係由得佢獨裁到夠,可以獨裁得咁乸安逸,真係政治嘢咪鬼煩我 tim,我要享受人生.

你班泛民黃巾 ...

幾十萬外傭…立即踢走…讓尊貴港人自己服侍主子…

引用:
原帖由 tcell 於 2018-5-11 11:57 AM 發表
香港環保組織收地產商錢,死守交野公園。
香港面積佔7成的交野公園點都唔點得,香港人自己作死。可悲。
除左環保組織仲有一班人

就係買左樓 個班

目的係想吸光中產/夾心個班人.....

引用:
原帖由 Kelvinpwy 於 2018-5-11 04:05 PM 發表
每日百多個單程落香港,到香港攞公援。跟住又話好愛國同志又話來香港炒樓。跟住南亞人又留香港搞搞震。咁看看香港正苦有咩政策
正苦咪乜都唔做,地産霸權繼續揾錢,大陸海關照舊收錢,正苦就高價賣地,收益就送上大陸共慘黨。

引用:
原帖由 mikis 於 2018-5-11 05:41 PM 發表

如果政改通過,選出有強大民意代表的特首會比現在好好多。
挾強大民意為基礎推行土地政策,阻力細好多,就唔會好似宜家山頭林立,無法協商。
到時強大民意既特首係咁選出黎:
59%賊>vs41兵。
59%裡面由反共集團操控咗20%,包括青年及老人。
Trump 2.0

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2018-5-10 11:04 AM 發表
都係果句: 過主啦死蝗後,將香港還返晒俾我地原居民
咁你就要屌柒泛民同司法界

又是否要吊七大陸,放咁多人落香港?

醫院、食肆、已經唔夠,

香港人好唔好唔好咁長命?

附件

2018-5-11---1.png(225.88 KB)

引用:
原帖由 版煮報夢 於 2018-5-11 08:34 PM 發表
其實呢 大陸要放人嚟香港 大陸都要有責任 將整個後海灣割給畀香港
我再講多次,每日150個單程證配額,係香港市民苦苦爭取,港英偉大港督彭定康爵士急市民所急皇恩浩蕩特批既

引用:
原帖由 Kelvinpwy 於 2018-5-11 11:25 PM 發表
又是否要吊七大陸,放咁多人落香港?
唔係偉大英國港督彭定康爵士德政,你班偉大領袖深圳聰,湖北琦幾條蛋散仲系鄉下食緊蕃薯

500萬人夠啦。

引用:
原帖由 fwa23215 於 2018-5-11 06:34 PM 發表
每日150單程證,遲D訓政府總部
每日150, 一年就1800個。
還有本港每年有70,000個BB。
耍減少人口增長,係嚴禁結婚生仔。

引用:
原帖由 tcell 於 2018-5-11 11:57 發表
香港環保組織收地產商錢,死守交野公園。
香港面積佔7成的交野公園點都唔點得,香港人自己作死。可悲。
環保邦,豬西迪,果D有為香港人諗過做過野咩?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]