• 瀏覽: 21,203
  • 回覆: 73
+2
民主黨的賊仔峯好嘢,不知不覺就可以攞人手機,不知不覺就可以攞走你條底褲,不知不覺就可以食你隻豬!!

柒頭黃絲邊有好人

許議員聲稱該名女EO侵犯其私隱,但許議員搶人手機,查閱當中內容,難道又沒有侵犯人私隱?

黃屍殺人放火姦淫擄掠,除咗好事真係乜都做得出,正仆街!

斷正
死硬

點獲得?我都好想日日獲得一部手機

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2018-4-25 02:16 PM 發表
斷正
死硬
許智峯搶得手機......張建宗在TVB電視news上竟然話譴責?

搶野原來只是鬧下就算?

引用:
原帖由 pptinapp 於 2018-4-25 02:44 PM 發表

許智峯搶得手機......張建宗在TVB電視news上竟然話譴責?

搶野原來只是鬧下就算?
報左警la

引用:
原帖由 不切實際 於 2018-4-25 03:39 PM 發表

報左警la
搶野緊係要報警!問題係政府高官太軟弱,所以現在你有無見搶劫匪徒被拉?

黃屍柒晒

引用:
原帖由 不切實際 於 2018-4-25 15:39 發表

報左警la
無用呀,都無借勢長期派警察長駐,立法會未能確保政府人員人身安全,已經係一個好好理由,立法會做唔到就由政府自己派人做

司長局長有位都唔識入,真係廢

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2018-4-25 18:39 發表

無用呀,都無借勢長期派警察長駐,立法會未能確保政府人員人身安全,已經係一個好好理由,立法會做唔到就由政府自己派人做

司長局長有位都唔識入,真係廢
我覺得無必要

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2018-4-25 19:16 發表

我覺得無必要
借個勢,順道將會議廳內搞事的人壓下來,保證議案能通過

依家反對派就係借搞事來吸眼球,有警察响會議廳,一係乖乖開會,一係完全不出席,失去做馬騮戲機會

尋日講「獲得」,今日泛民同大部分黃媒講「取走」,始終冇講「搶走」或「盜走」。可見三點:

1. 黃媒不分是非
2. 弱智瘋非真心認錯
3. 無論黃媒或泛民都玩弄言語偽術

屌 民煮黨畜牲途緊身今日啞撚咗????

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]