• 瀏覽: 3,028
  • 回覆: 44
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 sohotabc 於 2018-4-24 06:30 PM 發表

咁無骨氣走去舔共
當然跟朝廷揾食最風生水起,但睇睇水滸傳宋江同三姓家奴呂布下埸係點!

引用:
原帖由 q5756667877 於 2018-4-24 06:17 PM 發表

你再問都懷疑你係150
有時都好佩服犯民班友嘅無恥程度,
就好似糧油呢兩條友,
出咗事後就被犯民大佬李柱冥話係鬼嚟,
後期釘子健出醜事件又被黃絲話係鬼!

引用:
原帖由 Threeee 於 2018-4-24 06:34 PM 發表

羅湖聰件智障女友準備參選,佢地屁都唔夠大力放,重港獨?🤣
選到之後入咗局, 再開始搞事 ... 到時可唔可以DQ佢, 就真係唔知咯!!!

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2018-4-24 06:43 PM 發表

有時都好佩服犯民班友嘅無恥程度,
就好似糧油呢兩條友,
出咗事後就被犯民大佬李柱冥話係鬼嚟,
後期釘子健出醜事件又被黃絲話係鬼!
入得政治圈, 無咁上下無恥係唔得既.

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2018-4-24 06:50 PM 發表

選到之後入咗局, 再開始搞事 ... 到時可唔可以DQ佢, 就真係唔知咯!!!
都唔知班黃屎幾時先清醒
就算投呀豬呀狗都唔會投尼d無經驗向錢看只顧自己諗法自私精既人啦

中箭呢?

引用:
原帖由 q5756667877 於 2018-4-24 06:06 PM 發表
只有689餘孽放毒,港毒從來都係偽命
CY確實喺高,EQ高,手段高。開始時,故意不理港獨議題,等港獨自我膨脹,敲鑼打鼓嘅時候亂棍齊下。總之打得香港人個個叫好。

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2018-4-24 06:09 PM 發表
但我見攻民黨楊惡橋梁瓜傑好撐港毒喎!
楊惡橋,梁瓜傑 係偉大嘅隱獨派頭領,
好多港獨傻仔聽佢地點去送死㗎!

青山新症  我最記得禎禎個條貼身短裙!

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2018-4-24 08:19 PM 發表

最佳曝光招數就係叫精精參加任何籌期活動都要著少 D 衫, deep V, 緊身日本妹體育服, 安排 15 分鐘上台扭 seafood 花, 然後當眾表演扑野.
搵埋毛婆同淑莊BB著褸屌裙.

引用:
原帖由 behappy1997 於 2018-4-24 07:10 PM 發表

CY確實喺高,EQ高,手段高。開始時,故意不理港獨議題,等港獨自我膨脹,敲鑼打鼓嘅時候亂棍齊下。總之打得香港人個個叫好。
FF?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]