• 瀏覽: 411,863
  • 回覆: 5,328
  • 追帖: 21
+670
引用:
原帖由 auntie-ee 於 2018-6-17 04:51 PM 發表
Happy father's day

今天要換相片了
昨天可能食西餐
今天應該食中餐

引用:
原帖由 yipb1 於 2018-6-18 07:38 AM 發表

今天要換相片了
昨天可能食西餐
今天應該食中餐
端午節快樂

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2018-6-18 08:19 AM 發表

端午節快樂

嘆杯茶 食個糉
人生一大樂事

引用:
原帖由 Frankinztein 於 2018-6-18 07:23 AM 發表

C Hing 唔值得同佢地拗呀!
檢舉投訴都被禁訪 你就知香討係人治
投訴版有蜥蜴守尾門, 你無得贏㗎!
有人日日挑釁/影射/挖苦會員 & 自quote呃分...都繼續打橫行
仲 自 己 曬 話:  版 主 教 路! 唔 好 咁 直 接 就 無 事!
換轉係我, 只投訴一次(仲唔係違規) 就被禁訪, 黑暗到

http://news.discuss ...
你地幾百個分身投訴版和新聞版有目的咁玩嘢,自我檢討下啦

引用:
原帖由 Frankinztein 於 2018-6-18 12:29 PM 發表

投訴版主有晒證據, 版主身有屎先會震過貓王
大把人有分身! 香討無明文規定唔准有分身, 如果版主行得正企得正,
無濫權無選舉性執法, 就唔會怕人投訴而禁言禁訪
禁言禁訪乜證據都消失, 身有屎先會驚到要毀屍滅跡 ...
咁你咪繼續用你分身繼續你目的,自己身有屎唔好話投訴無人理啦

唉!辟易真的辛苦了!

引用:
原帖由 Frankinztein 於 2018-6-18 12:47 PM 發表

我認我有分身, 好過你扮無分身,
而且, 無分身唔代表你係好人
仲要開口埋口「繼續用你的分身」去抹黑我

嗱 去問下蜥蜴, 問下佢有幾多個分身吖
(唔係叫你問佢有無分身? 佢就肯定有分身㗎啦!
而係 叫你問有幾多個分身?  唔好搞錯呀!) ...
你咁叻去申請做版主ma,到時自己投訴自已幾好玩ar

想問 依家係帖子 佔有商業廣告是否會被禁言?

哈哈,有人俾人踢爆將這個版嘅回應,移花接木去當作投訴版嘅回應,就想狡辯。
引用:
我今天和網友"WongManTak"討論時,他作出如圖1的回應。
事緣我以圖2你在投訴版曾作的回覆,而他則以圖1的回應指你在投訴版中講的內容是吹水的。
我希望辟易兄能證實上述"WongManTak"的說法是否屬實。
我就唔知辟易係咪真係承認佢講嘅嘢,所以特意問當事人是否屬實,那有錯嗎?莫非有人老屈又心虛?

嗱,我就貼出圖片等大家評下理囉。
第一幅圖係辟易作為普通網民在新聞版對某人嘅回應。
第二幅圖係辟易作為超版在投訴版對某人嘅回應。
第三幅圖係某人移花接木,利用人地係新聞版嘅回應,當作承認投訴版所講係吹水喎。

用啲咁嘅手段去屈人,我咪問下辟易係咪真係有問題嗎?

附件

diss04.jpg(124.03 KB)

diss05.jpg(172.27 KB)

diss06.jpg(124.93 KB)

我覺得辟易管理很好,投訴版我經常進去看
他的言談技巧我需要學習

引用:
原帖由 yipb1 於 2018-6-18 09:02 AM 發表

嘆杯茶 食個糉
人生一大樂事
鹹肉粽我至愛

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]