• 瀏覽: 16,093
  • 回覆: 87
+5
區議會選舉明年11月舉行,泛民選舉協調平台民主動力,已密鑼緊鼓協調各區出戰人選。消息指,香港眾志已透過協調機制,取得南區三個選區的優先出選權,其中在今年3.11立法會補選中,被取消參選資格的周庭,有意在香港仔披甲,對陣曾參選港姐的前藝人、獨立建制派區議員任葆琳。另外兩名人選分別是本身家住海怡半島,已持續在該區進行了一段長時間地區工作的眾志秘書長黃之鋒,計劃出戰海怡西,挑戰新民黨陳家珮;以及去年12月「升呢」出任眾志副主席、羅冠聰的女朋友袁嘉蔚,將出戰田灣區。

成班蛋散被DQ完就求其搵個區議員去"上車"?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/政情/180671/政圈風聲-眾志擬派3人戰區選-周庭硬撼前港姐任葆琳

哩班友除左去揾議員做都吾知做咩,邊有公司會請搞政治的人物,二十幾歲青春就咁快玩完

正常都投任葆琳唔投白痴妹,除左白痴

引用:
原帖由 wwlcsm 於 2018-4-24 12:55 AM 發表
哈佛小甜甜

引用:
原帖由 wwlcsm 於 2018-4-24 12:55 AM 發表
Yeah

引用:
原帖由 西門西 於 2018-4-24 12:58 AM 發表

Yeah
上圍無得輸

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2018-4-23 11:21 PM 發表
區議會選舉明年11月舉行,泛民選舉協調平台民主動力,已密鑼緊鼓協調各區出戰人選。消息指,香港眾志已透過協調機制,取得南區三個選區的優先出選權,其中在今年3.11立法會補選中,被取消參選資格的周庭,有意在香港 ...
入閘都成問題

引用:
原帖由 枯燥無味 於 2018-4-24 01:02 AM 發表

入閘都成問題
選舉委員會成員好多都係港毒黃9,加上有馬獨立把關,當然冇問題

引用:
原帖由 枯燥無味 於 2018-4-24 01:02 AM 發表
入閘都成問題
如果又係選舉主任鄧如欣 咁入閘機會好大!

附件

鄧如欣.jpg(35.68 KB)

嘩! 袁嘉蔚代仔出精呀?

黃絲又有得J啦!正呀喂!

引用:
原帖由 tinnit 於 2018-4-24 01:15 AM 發表

如果又係選舉主任鄧如欣 咁入閘機會好大!
呢次應該冇咁易

引用:
原帖由 枯燥無味 於 2018-4-24 01:22 AM 發表
呢次應該冇咁易
我直覺一樣咁易, 希望唔係真!

區議員唔係咁簡單
要好有人面
面面俱圓先得
加多個巴士站
可能小巴佬的士佬會反對
加個垃圾桶
對到正間舖頭又會反對
白癡點做得黎

後庭花又玩呀?? 

梁振英做特首, 佢可以臨時臨急推出參選確認書, 一嘢打殘港毒份子,
如今港毒份子要轉戰區議會, 淋病乙鵝就唔敢在區議會層面推確認書, 淋病係港英餘孽, 多一事不如少一事.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]