• 瀏覽: 23,961
  • 回覆: 133
  • 追帖: 3
復國

引用:
原帖由 Bismark88 於 2018-4-24 03:27 PM 發表

請尊重下我的新坦結衣比嘉愛未女神,唔該
又唔係話佢去打種, 佢老母去做慰安婦之嘛, 日本人佔領的地方, 原住民做慰安婦, 是常識吧?

引用:
原帖由 benben999 於 2018-4-24 03:34 PM 發表

又唔係話佢去打種, 佢老母去做慰安婦之嘛, 日本人佔領的地方, 原住民做慰安婦, 是常識吧?
佢兩個唔似mixed,是純正東方美人

引用:
原帖由 Bismark88 於 2018-4-24 03:36 PM 發表

佢兩個唔似mixed,是純正東方美人
好認真咁同你講基因,就係因為混左日本血,琉球人先會靚左,沖繩原住民特點係黑,醜,小

民族自決及獨立是現今大勢潮流

琉球應該獨立

其實日本好多人都唔當沖繩係日本,而且商業上好多野都exclude沖繩

引用:
原帖由 \九軒葵/ 於 2018-4-24 03:39 PM 發表

好認真咁同你講基因,就係因為混左日本血,琉球人先會靚左,沖繩原住民特點係黑,醜,小
聽講琉球人祖先都係日本人,古時由九州移過去,同源的

引用:
原帖由 Bismark88 於 2018-4-24 03:49 PM 發表

同你講果個可能係有政治立場
人種係由南向北上,沖繩人同台灣九族比較接近,古時同菲人既小黑人有一定關係
其實日本都係,不過日本同東亞人種混血比較早,基本上可以叫做日本族
其實你應該都估到,日本同韓國明明咁近,點解高度可以差咁遠,係因為韓國係通古斯底,日本唔係

引用:
原帖由 \九軒葵/ 於 2018-4-24 03:55 PM 發表

同你講果個可能係有政治立場
人種係由南向北上,沖繩人同台灣九族比較接近,古時同菲人既小黑人有一定關係
其實日本都係,不過日本同東亞人種混血比較早,基本上可以叫做日本族
其實你應該都估到,日本同韓國明明咁 ...
但日本盛產琉球族靚女明星,不似是全部是混血所致吧

引用:
原帖由 Bismark88 於 2018-4-24 04:07 PM 發表

但日本盛產琉球族靚女明星,不似是全部是混血所致吧
大路是這樣,成幾千年演變,我不討論個體,坐你前面同後面既同學都差好遠
徐褔去到日本時高佢地n個頭,比人捧到做天照大神,係事實

引用:
原帖由 stocky1010 於 2018-4-24 12:44 PM 發表

成吉思汗朝代已經是沒落的歷史,儍豬,現在是中華人民共和國年代,你唔承認、唔鐘意、唔Happy! 是你自己不面對現實,無人幫到你!講完!
佢哋打J都打到遠古時代。

引用:
原帖由 dashhk 於 2018-4-24 10:04 AM 發表

日本人無錯,琉球真係不是日本人,只係美國交給日本代管

5毛先不要high住,小心琉球變美國國土
又一個夏威夷,咁咪大劑,成個老尾搬咗喺老共門口。

引用:
原帖由 Bismark88 於 2018-4-24 03:49 PM 發表

琉球人祖先邊度係日本人。咪七啦。
和族係兩千年間幾乎趕盡殺絕既阿伊努人,先係同琉球人同源。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]