• 瀏覽: 17,254
  • 回覆: 150
  • 追帖: 3
+7
引用:
原帖由 wk1981118 於 2018-4-23 06:31 PM 發表
在黑洞發現新大陸屈穎妍
「在森林和原野是多30麼的逍遙,親愛的朋友呀,你在想甚麼?」看反對派議員在廣州玩無人機、到南站試搭高鐵的照片,我心裏不禁哼起這首歌來。包括胡志偉、林卓廷、黃碧雲、楊岳橋、郭榮鏗、 ...
大鄉里肯出城, 已比起仍然堅持坐在井底看世界的井蛙有些少進步了

引用:
原帖由 瑪卡 於 2018-4-23 09:07 PM 發表
屆小姐放過班牛鬼蛇神啦
屈小姐如果放過班牛鬼蛇神, 班牛鬼蛇神唔會放過中央哩

引用:
原帖由 港式片皮鴨 於 2018-4-23 09:53 PM 發表
死啦,俾中共分化,招安,小心俾肥佬泥搞全家
之前佢地靠錯邊, 俾肥佬泥搞全家都係自己攞泥

犯民面對今天中國,如同鄉下佬出城但卻不想認低能,只能樣樣彈,處處批評!

屈小姐,唔好咁話佢地喇,落唔到台架,迫住要死頂!

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2018-4-24 08:54 AM 發表

反對派邊係"放下身段", 佢地既心態只係"深入敵陣", 搜尋大陸既"黑暗面"
想佢地有良知?? 唔好諗D無謂野
佢地有良知, 白痴選民的選票就難以保得住

佢地吾喺吾知,只喺角色吾能夠認同,認同嘅話,下一屆無人選佢地

屈小姐同佢超人老公應番大陸發展, 一定飛黃騰達

班耳猿唔係唔知大陸好多野先進過香港,只係老闆的劇本要唱衰大陸,佢地要收黑金就要照唱,
今次親身經歷過大陸的先進,就好難再繼續大話呃信徒,少左好多話題

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 24/4/2018 08:54 發表

反對派邊係"放下身段", 佢地既心態只係"深入敵陣", 搜尋大陸既"黑暗面"
想佢地有良知?? 唔好諗D無謂野
ok ok 可能我太天真吧

班契弟二員上到去大好機會叫結束一黨專政,點解變能晒鵪鶉??咁又係,係香港都唔敢叫啦,正契弟廢物

大陸咁好,屈小姐做乜晤搬返去?點解送個女去英國讀書唔去中國留學?

引用:
原帖由 本人值得擁有 於 2018-4-24 12:10 AM 發表

所以我覺得你啅人演技好D,就89年開始演,話要眼淚有眼淚,話袋住先真係袋鳩埋,將無恥演成不知羞恥,把反派演成正派,演譯漢奸淋漓盡致,犯派演員代表
絕對認同

引用:
原帖由 HKbellboy 於 24/4/2018 11:21 發表
大陸咁好,屈小姐做乜晤搬返去?點解送個女去英國讀書唔去中國留學?
香港咁亂世,佔中嘅人應該移民添啦!

大陸唔係好到要離開香港,因為香港仍然係中國最好嘅城市之一。只不過傳媒洗腦下,無分析力、無獨立思考、過份自大的人,會覺得內地係鬼國啫。

所以反對派千方百計要阻止市民經港珠澳大橋同高鐵返到內地,因為怕佢哋從邪教中清醒過來,咁就以後都好難被洗腦。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]