• 瀏覽: 51,496
  • 回覆: 146
+3
罰中興啫,可唔可以開間叫太興,照買入美國晶。

其實,唔賣晶片比中興冇咩大不了
中國嘅麒麟其實唔差。
ZTE唔打超高端手機,一般晶片都夠玩。
DTrump呢一砲,似自殺多啲。

再説,來一個理由叫中國即極開發自家CPU,其實係吃件好事。

咁你反共 =反美啦

所以你反共小心全家被美國大兵強姦呀

中國當然唔反美啦, 中國唯一政黨受美國控制喔!
美國是民主國家, 被美國控制的中國當然都是民主國家
所以中華人民共和國又點會反美呀!?

不過你地反共(=反美),洗定全家菊花被美國炮兵休息啦
引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-24 12:44 AM 發表

反美 有什麽奇怪,中華人民共和國人不反美嗎?

還是 反美是工作,愛美是生活!

中國人同中共一向愛美架啦, 系反中垃圾先話中共及中國人反美之嘛

無聽習大大講要同美國共治世界咩?

所以你地反中系垃圾畜生,自己幻想一推唔存在既事實來自淫
引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-24 12:53 AM 發表

一早都知 中華人民共和國人 愛美。

每天的生活都離不開 美帝 嘅發明,甘咪乖囉!

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-23 19:34 發表

甘你應該高調慶祝 美帝 制裁 中興 喎!
我都好想睇下 侵侵 點死喎!

根據 精神勝利大法, 啊Q永遠能獲得 最後 勝利!
你有病?比人打就算人地痛過你多係唔好受㗎啦!
打交好打丈好,總有人受傷總有人死,
我都唔會因爲燒唔到我個疊就"開心"!

你邊間學校邊個老師教出嚟㗎?
咁冇家教咁冇品嘅?

中國共產黨始終堅守自己的原則,不會聽從任何國家

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-23 12:33 AM 發表
共慘黨楂住幾萬億美元儲備,就以爲可以也文也武,不可一世,四出搞風搞雨,侵略香港。

結果 大佬 美帝 睇佢唔順眼,就玩殘佢,真係大快人心,人心大快!

美帝 需要的 只是 中華人民共和國的 有大量廉 ...
相信大家都想中國強,但現在既中國用D咁既手段強起來,確係令人難堪。正如好多人只需國家強(時常將八國聯軍掛口邊果班),那管他有幾污穢。

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-23 12:33 AM 發表
共慘黨楂住幾萬億美元儲備,就以爲可以也文也武,不可一世,四出搞風搞雨,侵略香港。

結果 大佬 美帝 睇佢唔順眼,就玩殘佢,真係大快人心,人心大快!

美帝 需要的 只是 中華人民共和國的 有大量廉 ...
美帝為乜要買野俾中國 應該禁運嘛 無啲骨氣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]