• 瀏覽: 51,498
  • 回覆: 146
+3
引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-23 12:33 AM 發表
共慘黨楂住幾萬億美元儲備,就以爲可以也文也武,不可一世,四出搞風搞雨,侵略香港。

結果 大佬 美帝 睇佢唔順眼,就玩殘佢,真係大快人心,人心大快!

美帝 需要的 只是 中華人民共和國的 有大量廉 ...
洋奴漢奸,真係醜陋無比!

引用:
原帖由 貓男 於 2018-4-24 10:45 AM 發表

你有病?比人打就算人地痛過你多係唔好受㗎啦!
打交好打丈好,總有人受傷總有人死,
我都唔會因爲燒唔到我個疊就"開心"!

你邊間學校邊個老師教出嚟㗎?
咁冇家教咁冇品嘅?
佢讀屎片啊!

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-23 19:34 發表

甘你應該高調慶祝 美帝 制裁 中興 喎!
我都好想睇下 侵侵 點死喎!

根據 精神勝利大法, 啊Q永遠能獲得 最後 勝利!
當年就係比人熄左GPS,今日大陸已有北斗🤷

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-24 19:29 發表

甘你有冇用 北斗GPS啊?

啦,iPhone 同 Android 都唔用 北斗GPS!

你有骨氣嘅話,就替大家搵部用 北斗GPS 嘅手機出來,然後呼籲大家用,好冇?
我用緊個部mate10就係用北斗🤷

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-24 19:34 發表

真係? Android喎,咪吹喎?

搵個 link 出來,等我地學下野!

BDS代表北斗🤷

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-24 19:40 發表

你ARM,我都查到。

Mate10 支援 BeiDou, GLONASS and GPS,

啦,你依家 開始,只用 BeiDou, 唔好再用 GLONASS 同 GPS 啦, 知冇!
我唔似你用野都咁政治取向🤷如果好似你咁我人生都幾辛苦

引用:
原帖由 貓男 於 2018-4-23 07:18 PM 發表
其實,唔賣晶片比中興冇咩大不了
中國嘅麒麟其實唔差。
ZTE唔打超高端手機,一般晶片都夠玩。
DTrump呢一砲,似自殺多啲。

再説,來一個理由叫中國即極開發自家CPU,其實係吃件好事。
中興邊款手機用緊麒麟芯
另外, 中興邊款手機係用自己製嘅鏡頭同屏幕

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-24 07:40 PM 發表

你ARM,我都查到。

Mate10 支援 BeiDou, GLONASS and GPS,

啦,你依家 開始,只用 BeiDou, 唔好再用 GLONASS 同 GPS 啦, 知冇!
no, hk豬應該罷買iphone, apple每年要向華爲申請700+專利使用許可,繳付幾億美元專利費畀華爲...

引用:
原帖由 狂人甲 於 2018-4-23 04:47 AM 發表

同你有咩關係,有乜嘢值得你高興?

你聽日唔使返工?叫幾聲效忠美國,你有人工加?

美國有啲乜嘢好處比香港先?
你叫美國取消香港關係法睇樓市及股市點就知

引用:
原帖由 香港人1號 於 2018-4-24 07:43 PM 發表

我唔似你用野都咁政治取向🤷如果好似你咁我人生都幾辛苦
如果甘政治取向 見到身份證上中華人民共和國應想死

引用:
原帖由 六點鐘 於 2018-4-24 20:32 發表
中興邊款手機用緊麒麟芯
另外, 中興邊款手機係用自己製嘅鏡頭同屏幕
應該咁講,美國禁售晶片俾中興,
所以中興用緊咩芯咩鏡頭咩屏幕都冇關係
只要中興可以用"非美製"嘅核芯鏡頭屏幕就冇問題。

所以你嘅問題係唔係中興用緊乜,而係中興將會用乜。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]