• 瀏覽: 28,792
  • 回覆: 497
  • 追帖: 2
+15
幾耐攻破?1小時?3小時?一天?

有多光牛B相信中國會嬴?

你是大頭還是小頭被

在西太平洋,美軍只有捱打的份,那幾個基地一輪轟炸全部變廢墟,根本沒有展開的能力,岸上打水中的軍艦,就象打落水狗。

講堅
有人覺得中國會嬴?

TG是有原子彈 中子彈 三位一體的核打擊能力的 不然怎么能當上五大流氓  現在的歐美或者你們反攻的已經忘記中國有這些 

中國進攻美國或者會輸,美軍進攻中國贏的機會為零。

引用:
原帖由 空靈 於 2018-4-22 09:11 PM 發表
1小時?3小時?一天?
引用:
原帖由 空靈 於 2018-4-22 09:23 PM 發表
講堅
有人覺得中國會嬴?
點先算攻破?攻入首都?捕捉國家主席?
當年伊拉克先打完八年戰爭, 後來又打波斯灣戰爭.
之後一直被全球制裁, 真係要人冇人要錢冇錢要軍備冇軍備.
即使咁情況下, 美英為首的聯軍都冇放水傾再力(只計常規裝備)
但3月20日開戰, 3個星期才攻進首都巴格達, 12月才活捉薩達姆.
美國要在中國打本土戰, 你話一小時?三小時?一天?
你唔好咁白痴啦好唔好…
老實講, 你講一小時三小時一日, 我就已經唔覺得你係講堅.
你都係返去同睇死中國冇運行那些人做朋友, 傾下中國會點衰,
你會開心好多!

引用:
原帖由 amx_011 於 2018-4-22 09:37 PM 發表

點先算攻破?攻入首都?捕捉國家主席?
當年伊拉克先打完八年戰爭, 後來又打波斯灣戰爭.
之後一直被全球制裁, 真係要人冇人要錢冇錢要軍備冇軍備.
即使咁情況下, 美英為首的聯軍都冇放水傾再力(只計常規 ...
問得好
攻破=中國投降

不要捉習總的
只要把習總在美國資產凍資
就投降了

中嬴

引用:
原帖由 空靈 於 2018-4-22 09:40 PM 發表

問得好
攻破=中國投降
哦. 原來我打咁大段, 你只係睇頭一句. 唔使講啦. 早抖.

傻仔 韓戰前問美聯軍對中國 可能九十幾個%話中國輸 事實就不一樣 最後你喜歡中國輸會開心打到J便可 廢柴

引用:
原帖由 空靈 於 2018-4-22 21:11 發表
幾耐攻破?1小時?3小時?一天?

有多光牛B相信中國會嬴?
這樣的空言沒有意思
是廢話
沒有討論價值

甚麼是有討論價值?
假想必須建基在合理的前提上

兔鷹開戰
為甚麼開戰
誰進攻誰防守
在甚麼地方打
開戰前如何準備
怎樣打
甚麼都沒有
只是噴耳

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2018-4-22 09:43 PM 發表

這樣的空言沒有意思
是廢話
沒有討論價值

甚麼是有討論價值?
假想必須建基在合理的前提上

兔鷹開戰
為甚麼開戰
誰進攻誰防守
在甚麼地方打
開戰前如何準備
怎樣打
甚麼都沒有
只是噴耳
師兄. 唔使理佢啦. 我打了一段. 佢只睇頭一句.
呢種人有必要傾落去嗎?直接黑名單佢算啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]