• 瀏覽: 28,809
  • 回覆: 497
  • 追帖: 2
+15
我就當美國有秘密武器,真係一日可以打贏世界上任何一個國家

見到咁弱智既樓主,個將軍分分鐘會將一日既戰爭打到變一年,廢事比樓主你呢D 弱智講中

引用:
原帖由 空靈 於 2018-4-22 09:23 PM 發表
講堅
有人覺得中國會嬴?
韓戰、越戰  

引用:
原帖由 Doremeee 於 2018-4-23 12:28 AM 發表

伯伯
中越戰爭時中國空軍根本唔敢作戰
依家2018年
你應該補充下自己的知識
四十年前打一個小弟也不敢岀動空軍,現在的越南今時不同往日矣。

引用:
原帖由 空靈 於 2018-4-22 09:40 PM 發表

問得好
攻破=中國投降
打中國就唔知
打漢奸如閣下
應該未打你條仆街就投降

點先為之輸 E度規句你定咭先

問埋啲全宇宙最冇可能嘅問題!只會說聲"傻Hi⋯⋯

引用:
原帖由 宇宙肥肥手袋 於 2018-4-23 00:26 發表

那些中國人是支持老美還是支持老共?單是香港,若然中美開戰有多少香港人會支持美國或大陸的?
我支持中國,你就做漢奸,你全家因你,無國無家,依家未開戰,你已經係漢奸。真開戰味睇住你俾人打死都唔幫拖,因為你係漢奸,你全家俾人打,都無人救,因為你屋企有你呢個漢奸,即係全家漢奸。,,,,,,,你睇下,今時今日,如果河童係街俾人打,除左阿蛇出手,有咩人會幫手。

China has many Nuclear Weapons, how to lose?  

引用:
原帖由 moonsoonrain 於 2018-4-23 02:04 AM 發表
China has many Nuclear Weapons, how to lose?   
only the earth game over

引用:
原帖由 ken_tso 於 2018-4-23 01:46 AM 發表

我支持中國,你就做漢奸,你全家因你,無國無家,依家未開戰,你已經係漢奸。真開戰味睇住你俾人打死都唔幫拖,因為你係漢奸,你全家俾人打,都無人救,因為你屋企有你呢個漢奸,即係全家漢奸。,,,,,,,你睇 ...
毛賊東共慘黨是否漢奸?

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2018-4-23 12:22 AM 發表
樓主,你都係關心下你D 飛機可以射到幾遠啦,洗唔洗補下腎呀。

智障發貼,你想人地回你乜野呢。嘩你射到好遠呀?
C兄,
樓主應糸
洗腎。

樓主以為自己一定無事果個
定準備做定漢奸呢

講既野完全唔經大腦

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2018-4-22 10:46 PM 發表

師兄
我唔係打俾佢睇
一望OP已經知道樓主有既定立場
唔需要討論
我只係打俾其他可能經過既版友睇
去破解一D胡言亂語
佢係講求神問卜擲聖杯,
呢啲咁神神化化嘅都係迴避一下好。

美國用咩藉口打中國,有咩成本效益,美國只係想搵著數。總統幾年換一次可以點打。

引用:
原帖由 amx_011 於 2018-4-22 09:37 PM 發表

點先算攻破?攻入首都?捕捉國家主席?
當年伊拉克先打完八年戰爭, 後來又打波斯灣戰爭.
之後一直被全球制裁, 真係要人冇人要錢冇錢要軍備冇軍備.
即使咁情況下, 美英為首的聯軍都冇放水傾再力(只計常規 ...
唔使問阿貴 又係一條法輪功學者員喺度 搵食 。 香 討論好多市民知唔知道 就會中招

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]