• 瀏覽: 37,622
  • 回覆: 206
  • 追帖: 1
+2
https://www.youtube.com/watch?v=n4tQY1i8Yy0

馬雲在博鰲國際論壇上公開表示
若美國向中國發動貿易戰
則以前有關在美國創造100萬個就業職位的承諾將取消

川普這下肯定傻眼了
100萬個職位!
馬總
你牛!

進入香討影片區

在一個晴朗的早上再度起行
聲稱需要證據,超乎尋常的聲稱需要超乎尋常的證據
對毫無證據的聲言,可信手揚棄
佢諗諗下知道根本冇可能創造咁多職位,咪乘機縮沙囉…仲呃到啲五毛話佢有guts㖭…

侵侵連老習都玩,會怕佢小小馬?

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-22 00:31 發表
美帝斷網,淘寳,阿你爸爸 立馬關門。

真的好想看 馬雲如何鬥 侵侵 
閣下真係厲害
發現美國可以斷互聯網
呢樣野全球專家都唔知道

引用:
原帖由 得閒看看 於 2018-4-22 00:36 發表
佢諗諗下知道根本冇可能創造咁多職位,咪乘機縮沙囉…仲呃到啲五毛話佢有guts㖭…
香討真係多高人
除左上邊個知道美國可以截斷互聯網呢D全球獨步既事
又多個竟然知道馬雲「根本冇可能創造咁多職位」

終極權威真係何其多

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2018-4-22 05:12 PM 發表

香討真係多高人
除左上邊個知道美國可以截斷互聯網呢D全球獨步既事
又多個竟然知道馬雲「根本冇可能創造咁多職位」

終極權威真係何其多
係呀,所以啲人喺論壇度講嘢小心啲,唔係個個都咁蠢講乜信乜㗎

馬雲應該取BABA 係NY上市
改為香港上市

其實很多美資金融機構成立基金投資全球科網企業。美國打擊中資高科技公司,間接影響美資金融從業員生計

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2018-4-22 05:09 PM 發表

閣下真係厲害
發現美國可以斷互聯網
呢樣野全球專家都唔知道
30年前,美國你可以,因為美國係通訊中心,但今時今日,再講係笑話。

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2018-4-22 05:09 PM 發表

閣下真係厲害
發現美國可以斷互聯網
呢樣野全球專家都唔知道
香土好多偽專家

貿易戰打到創造就業商家企業自動歸隊,多謝川普!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]