• 瀏覽: 62,914
  • 回覆: 243
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-21 04:13 PM 發表
互聯網由美帝發明,做好心比邪惡國家用埋一份,結果養狼狗,咬心口。

幸好美帝留有一手, 用來對付 信用破產、眾叛親離 嘅邪惡蟈家 西朝鮮。 

地球整個互聯網依靠十來個 Root DNS server 來確 ...
話時話發明互聯網嗰個人死咗未???

https://www.youtube.com/watch?v=8m39uJVY304&feature=share

中興確有犯錯

不過中國自己的上帝將很快面世吧

其實遲來不如早來 中國快上路

引用:
原帖由 白雲2014 於 2018-4-22 10:07 AM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=8m39uJVY304&feature=share

中興確有犯錯

不過中國自己的上帝將很快面世吧

其實遲來不如早來 中國快上路
你放晒血,再漂白未,未你仲係中國人齊齊上路,一路好走

咁所有 .com .jp .au 呢???
會唔會做唔到 Porting 呀?
咁火藥、指南針、印刷術、造紙術都係中國發明,咁美國用唔用呀?
引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-22 06:45 PM 發表

既然你知,甘你話當所有Root DNS Server 都唔resolve “.cn"嘅 domain 時, 甘中華人民共和國 係咪要斷網呢!

其實 互聯網 係美帝發明,點解 中華人民共和國 要用呢?唔明?

對抗應該係取長補短而不是固步自封,樓主完美示範何謂失敗人生

果個國家就從來無滅亡過
只不過係由唔同政權統治
所以叫周朝、唐朝
而唔係叫周國、唐國
你咁巴閉
咁睇起中國
咪唔好用中國嘢囉
只係識講 做又做唔到
你慢慢啦
引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-22 07:04 PM 發表

日後,在Root DNS Server, 除封殺 .cn 外,當然仲要 封殺 qq.com, taobao.com, huawei.com 之類同 邪惡國家有關嘅網址!

火藥、指南針、印刷術、造紙術 並非由 中華人民共和國發明!
發 ...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]