• 瀏覽: 62,942
  • 回覆: 243
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-21 16:13 發表
共慘黨的 網絡防火墻 主要是在大陸內的 DNS server 下毒 (DNS Poisoning), 讓國內民衆無法獲得 國外網站的真正IP位址。
拜託
唔識就唔好扮代表

有時候見到佢哋呢 D POST
真係好難回
引用:
原帖由 星海揚帆 於 2018-4-21 04:29 PM 發表

拜託
唔識就唔好扮代表

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2018-4-21 04:29 PM 發表

拜託
唔識就唔好扮代表

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-21 04:13 PM 發表
互聯網由美帝發明,做好心比邪惡國家用埋一份,結果養狼狗,咬心口。

幸好美帝留有一手, 用來對付 信用破產、眾叛親離 嘅邪惡蟈家 西朝鮮。 

地球整個互聯網依靠十來個 Root DNS server 來確 ...
火藥係中國發明,咁其他國家係咪唔X用呀

睇下先啦,講事實。

https://www.lifewire.com/dns-root-name-servers-3971336
引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-21 10:50 PM 發表

主要是因爲我只講事實!

真喺可憐,有些人希望中國人做別人的奴棣,看到中國強大內心不平衡,自己打從內心就看不起中國,認為黃皮膚的中國人就應該被白人統治,施捨。拒絕看中國的崛起。
不過老共也確實厲害,他們說最好反擊敵人的方法就是要自己做的更好,要比更好做得再好一些。這些話也真的做到了。在打倒美國策動的六四叛亂事件後,中國在安定的環境下一步一腳印發展到今天,擧世觸目的成就,不單已經邁向全國小康,成為全球第二經濟體,更在不同的領域有著突飛猛進的發展。
以上這些都是送給那些看不起中國的人,更是送給那些漢奸走狗洋奴的最好禮物。

同意

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-21 04:13 PM 發表
互聯網由美帝發明,做好心比邪惡國家用埋一份,結果養狼狗,咬心口。

幸好美帝留有一手, 用來對付 信用破產、眾叛親離 嘅邪惡蟈家 西朝鮮。 

地球整個互聯網依靠十來個 Root DNS server 來確 ...
講得冇錯香港係中國嘅一部分
到時香港有冇得上香討lu

呢度好多分身,一個人的帖子。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]