• 瀏覽: 910
  • 回覆: 10
幾年前梁振英帶頭談'港獨'.

立法會選舉後, 兩年來港區淫大/淫賤聯等港奸輪著爭相談'港獨'.

講講吓傳到北京, 攪到國家領導人以為打到嚟, 也談'港獨'.

前些時林鄭月娥無啦啦開個中國全民國家安全教育日, 引來中聯辦主任王志民致辭談'港獨'.

早幾日特衰政府又無厘頭搵喬曉陽嚟演講, 又引佢談'港獨', 佢老人家係咁意滿足吓佢地, 點知湯家驊都要補充幾句話講座中有談'港獨'.

總之一日到黑都有人談'港獨', 但不是小市民, 而是中港兩地一眾狗官賣港賊!!

引用:
原帖由 衫哥 於 2018-4-21 05:30 AM 發表

立法會選舉後, 兩年來港區淫大/淫賤聯等港奸輪著爭相談'港獨'.

講講吓傳到北京, 攪到國家領導人以為打到嚟, 也談'港獨'.

前些時林鄭月娥無啦啦開個中國全民國家安全教育日 ...
咁睇己觸及底線,23條不遠

名副其實無中生有!

回歸後大部份高官都係人渣!

引用:
原帖由 衫哥 於 2018-4-21 05:30 AM 發表

教協灌輸反國教都得啦, 政府點解唔可以灌輸國際民主大國的分裂教訓和獨立態度呢?

引用:
原帖由 AI2 於 2018-4-21 12:54 PM 發表
回歸後大部份高官都係人渣!
人渣派錢俾你唔好要呀
學下西國人民交重稅啦

引用:
原帖由 衫哥 於 2018-4-21 05:30 發表

前些時林鄭月娥無啦啦開個中國全民國家安全教育日, 引來中聯辦主任王志民致辭談'港獨'.

早幾日特衰政府又無厘頭搵喬曉陽嚟演講, 又引佢談'港獨', 佢老人家係咁意滿足吓佢地, 點知湯家驊都要補充幾句話講座中有談'港獨'.

總之一日到黑都有人談'港獨', 但不是小市民, 而是中港兩地一眾狗官賣港賊!!
非常多謝樓主示範了為甚麼大和解在香港根本是行不通
本屆特區政府採用一種比較柔性的態度
希望減少香港的爭拗

不過大和解的先決條件是對方有告解的意思
現在種種跡象也表明黃營根本沒有這個想法
你向他們伸橄欖枝
他們朝你臉上吐口水

現在香港特區的問題
只有通過用鐵腕政策對付某部分人
才能解決

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2018-4-21 01:52 PM 發表

非常多謝樓主示範了為甚麼大和解在香港根本是行不通
本屆特區政府採用一種比較柔性的態度
希望減少香港的爭拗

不過大和解的先決條件是對方有告解的意思
現在種種跡象也表明黃營根本沒有這個想法
你向他們 ...
離題萬丈

引用:
原帖由 屍級官員 於 2018-4-22 09:53 發表
離題萬丈
你真係唔好彩
高鐵仍然未有意外

引用:

歷史都話國之將亡一定係大批小人妖言惑眾造成,而家係睇習大帝智慧夠競係明君定昏君

引用:
幾年前梁振英帶頭談'港獨'
...
你敢話冇?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]