• 瀏覽: 16,185
  • 回覆: 328
  • 追帖: 2
+41
mola mola
二百幾萬凍過水
引用:
原帖由 henrypottinger 於 2018-4-20 03:13 PM 發表
民主黨立法會議員林卓廷查前特首梁振英收UGL五千萬港元查得好落力要讚吓佢!

https://m.mingpao.com/ins/instantnews/web_tc/article/20180419/s00001/1524135975198

【短片:UGL事件】民主黨要求梁振英 14日 ...

人家點解要同你地合作做出戲!浪費d錢養班廢物。請外藉律師?連帶香港律師揾餐食都沒?點解,對得住個金主嗎???

眾籌200萬後就係搞啲咁嘅記者會叫「調查」?仲要係屈人公開自己資料?以為自己真係強權到咁

無証據告人仲咁惡要人14日公開文件.班賤人又想無風起浪😚😚😚😚😚😚

他們有咩權要人公開文件就算對一個普通市民他們都無這個權啦?執法機構都無咁嘅權力啦!香港真係傻咗

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 20-4-2018 15:16 發表
mola mola
二百幾萬凍過水

咁撚大支嘢,14日唔覆係咪上門拉人

咁樣叫人公開文件有法律效力咩, 建議民主黨入稟法院強制前特首公開該份文件好過啦

儍嘅,有乜義務公開
六四籌款叫你公開使去邊廿幾年都無公開?
仲有,籌咗二百萬唔係話攞去調查嘅咩
定係諗住俾咗梁振英攞料
然後再籌多三百萬揾人研究?

睬你民主黨就on 9啦!籌完200萬,做咩唔係通過法律處理,莫非200萬只是民主黨的收費?

可能係 CY 屋企門口痾屎掛
引用:
原帖由 iamsamuel 於 2018-4-20 03:29 PM 發表

咁撚大支嘢,14日唔覆係咪上門拉人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]