• 瀏覽: 14,491
  • 回覆: 218
  • 追帖: 1
+15
引用:
原帖由 pptinapp 於 2018-4-20 09:58 PM 發表

x2
黃絲除了漢奸政棍,大部份都是腦殘,叫口號五毛卻連毒果都找不到証據有人為五毛發貼,,罵共產黨卻從未去過中國,中文差到笑死人偏偏喜歡上討論區,無分析能力人云亦云,從來不肯認錯,英文只識四個字母以下 ...

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-20 10:02 PM 發表

中華人民共和國是一個屬於 叛國賊的國家。

共慘黨1945年侵略 中華民國, 1997年侵略香港。

該倒臺的是共慘黨,該亡國的是 中華人民共和國

要做 中華人民共和國人,北上大陸便可以!:smile_30 ...
你這麼說 也沒錯
每個國家初期都是另一個政權的叛國者
可是
終究這個政權獲得取代舊政權的合法地位

現在舊政權就是叛臣逆子

你們這些垃圾沒有合法身份

可恨的是本地不少漢奸甘願做棋子, 任由外部勢力擺佈搞亂局

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-20 10:18 PM 發表

是的,我們香港人正等待著 共慘黨的 殺戮,你可高興了嗎?
咀砲期待解放軍殺到黎三十幾年。
咀砲反攻大陸幾廿年。
法輪台狗只淨下咀砲天滅中共。

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-20 10:02 PM 發表

中華人民共和國是一個屬於 叛國賊的國家。

共慘黨1945年侵略 中華民國, 1997年侵略香港。

該倒臺的是共慘黨,該亡國的是 中華人民共和國

要做 中華人民共和國人,北上大陸便可以!:smile_30 ...
說好的反攻大陸去左邊,
淨下的只有日日企街喊天滅中共。

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-20 10:18 PM 發表

是的,我們香港人正等待著 共慘黨的 殺戮,你可高興了嗎?
我們香港人????你到底知否醜字點寫?

附件

下載.jpg(8.13 KB)

引用:
原帖由 劉婕 於 2018-4-20 02:40 PM 發表
人生馬拉松——今天,我就要談獨立
人生馬拉松2018-04-19
有一個男人,口口聲聲反對養小三,卻日日要討論男人該不該有小三,你認為,這小三,他想?還是不想?

同理,當有些人口說不支持港獨,卻天天要討論港獨 ...

. . . 於是南北戰爭後,美國的公民誓詞加了這幾句:“I pledge allegiance to the flag of the United State of America, and to the Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, liberty and justice for all.”(我當着美國國旗嚴肅宣誓:上帝之下的一個美國是永不分割、自由和平等的。)
諗返幾年前, 班未來黃 C 反國教. 好多讀過幾錢洋書既假洋鬼子, 話外國學校都冇「國民教育」, 香港駛乜有 ?

我就問佢地 : 唔係喎 ! 尾角尐學生哥, 朝朝都有對住國旗背誦 Pledge of Allegiance 架喎 !

哩班自稱浸過洋水既假洋鬼仔就半信半疑, 以「係咩 ?! 係咩 ?!」黎遮醜.

人地鬼仔自細就被培養愛國, 不過就對其他國家既人洗腦, 話"「愛國家愛民族」 is ignorant & barbaric !" 可笑黃 C 俾人賣左仲戇99, 著住底褲當大褸.

收尾佢地又搞咩「真普損」, 不過 9成9 既黃C 都唔知, 佢地心中既民主燈塔, 英美德法日, 冇一個係真普損唔在講, 甚至有封建皇朝式既民主添 !

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-20 10:29 PM 發表

甘你做為中華人民共和國人,早D返大陸啦,香港危險啊!
問你知否醜字點寫,你卻叫人返大陸,某黃絲低智生物果然九唔搭八,夠哂腦殘.

引用:
原帖由 劉婕 於 2018-4-20 06:21 PM 發表

那些漢奸叫左好多年啦, 夠膽就上北京叫啦
咁你都要中共夠膽比返個回鄉證人,先至知人地敢唔敢。

引用:
原帖由 lmichael 於 2018-4-20 10:41 PM 發表

咁你都要中共夠膽比返個回鄉證人,先至知人地敢唔敢。
乜要RHC先得架。

美帝戰機都未有敍利亞簽證就入左敘利亞境啦。

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-20 10:32 PM 發表

依家仲有人反攻大陸?咪玩啦!
依家係冒住生命危險,做個獨立自主嘅香港人,
畜牲同 中華人民共和國人係唔會明架啦!
冒生命危險
你係解放軍隔離扎營訓街,
佢都費事採你呀。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]