• 瀏覽: 14,512
  • 回覆: 218
  • 追帖: 1
+15
引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-20 04:25 PM 發表
原來文棍 都知道 共慘黨 會派屠城軍 屠殺香港人!
你呢招用左三十幾年啦。
解放軍殺到黎

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-20 04:25 PM 發表
黃絲OUT到無朋友!

文革四人幫俾鄧小平拉咗好耐啦!

佔中咪平反咗六四囉!

引用:
原帖由 kaiser2 於 2018-4-20 06:08 PM 發表

屈小姐是精神病人
屈小姐苦口婆心勸告年青一代不要中計, 話中共會攻打台灣都是你們一廂情願的, 只有英美等國想中共攻打台灣, 中共是不會中計的, 只要台灣肯理性地不挑釁, 也可以像美國咁往後二百年都不打內戰。

引用:
原帖由 劉婕 於 2018-4-20 02:40 PM 發表
人生馬拉松——今天,我就要談獨立
人生馬拉松2018-04-19
有一個男人,口口聲聲反對養小三,卻日日要討論男人該不該有小三,你認為,這小三,他想?還是不想?

同理,當有些人口說不支持港獨,卻天天要討論港獨 ...
咁叫結束一黨專政,共產黨下台呢?

引用:
原帖由 消失的香蕉 於 2018-4-20 05:15 PM 發表

你快行出街大叫獨立
你咁講就不對了
你咁講即是小看
發言者 用牠那把口講的決心
你千萬不要小看牠們把口的 利害之處
牠們把口講就
可以叫人 (是煽動別人)拋頭顱灑熱血
但到出事時
都是係後面第一個坐的士走先(係咪好有印象呢)
其實牠們的行為就可用句俗語來概括
講就兇狠
做就含
而且牠們特愛
欺善怕惡
所以
C兄/姊/弟/妹
應該和那條粉腸
咁講
若你是人便到北京天安門下
或進入祖國邊檢海關後
大聲高呼
牠所說的論調
咁我就會比個讚佢
証明牠能言行一致
至小還活得像一個人

可惜的是牠的祖宗(若果祖籍真是中國人的話)若還活着都會慨嘆,前世作了什麼惡,才會有這等數典忘祖的後代。而且還只會在安全的地方做這些不知所謂的言論

引用:
原帖由 lmichael 於 2018-4-20 06:19 PM 發表

咁叫結束一黨專政,共產黨下台呢?
那些漢奸叫左好多年啦, 夠膽就上北京叫啦

才女

黃屎廢青教極刀唔明,要見到棺材先會流淚。

引用:
閣下如果有份被.............,普天同興將無可避免!

引用:
原帖由 kaiser2 於 2018-4-20 06:03 PM 發表

咁美國二百幾年無打啦,廢話

你真似覺得大陸唔會打台灣?
那麼,你這句便是超廢話。
引用:
原帖由 kaiser2 於 2018-4-20 05:45 PM 發表

中國五千年,內戰有停過?

屈女俠的文章係比武器仲厲害,裏兜黃屍睇到好似鞭佢哋屍咁,不停出來獻醜。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]