• 瀏覽: 19,665
  • 回覆: 106
翻少陣牆班5毛都會死

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-21 11:11 PM 發表

請搞清楚, 空氣、水、食物都不是 中華人民共和國 發明的。

中華人民共和國出現前, 我們用,中華人民共和國亡國後,我們仍用!

但中華人民共和國發明的 地溝油、三聚氰胺奶,我們的確 ...
唔駛要中國發明,總之有骨氣的民主鬥士 有種就唔好用任何來中國嘅物品產品食水空氣,有本事就唔好用

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-21 11:11 PM 發表

請搞清楚, 空氣、水、食物都不是 中華人民共和國 發明的。

中華人民共和國出現前, 我們用,中華人民共和國亡國後,我們仍用!

但中華人民共和國發明的 地溝油、三聚氰胺奶,我們的確 ...
等中華人民共和國滅亡?好啊慢慢等啦,如果你有一百幾十歲嘅話

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-21 11:40 PM 發表

只要性價比夠高,我地都用。
香港並冇跟中華人民共和國進行貿易戰,
我地亦冇制裁 中華人民共和國。

不過 中華人民共和國人 就真係冇骨氣啦,

比美帝玩到謝 仲要死抱美帝發明不放,日日上網! ...
所以話民主鬥士冇L用就係冇L用。被邪惡中共鍊到冇民主冇得一人一票選領導都唔敢造反唔敢革命,仲要死死地氣用邪惡中共製造物品,乖乖接受邪惡中共統治,乖乖申請中華人民共和國香港特別行政區身份證+護照

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-22 12:08 AM 發表

蘇聯由大國到亡國 都係一兩年間嘅事! 
好呀,你慢慢等一二百年後中華人民共和國由未亡國到亡國嗰一兩年啦,波叔!

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-22 12:08 AM 發表

蘇聯由大國到亡國 都係一兩年間嘅事! 
之不過。
咀砲反攻大陸就幾廿年,
之後冇提就唔存在,
改為咀砲天滅中共。

人由生變死,都係一秒間既事。

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-22 12:07 AM 發表

“唔敢造反唔敢革命”?

呢D只係野蠻 中華人民共和國人 嘅想法,原始人咩!

一人一票 亦不等同民主! 
聽到你咁講邪惡中共真係舒服晒, 原來d有骨氣民主鬥士都只係識打嘴炮, 乖乖咁等中華人民共和國滅亡。仲以為啲民主鬥士有幾把炮添?

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-22 12:20 AM 發表

看來閣下已參透世情、看破紅塵,

係時候早登極樂囉喎!
見有D人日日企街喊天滅中共,喊左十幾年,天都未滅中共,我好快樂。

樓主is too simple minded.將地溝油技術加以改良,可以變成環保生物能源。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]