• 瀏覽: 19,627
  • 回覆: 106
引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-20 06:57 PM 發表

美帝封殺倒 中華人民共和國

都係因爲 D 漢奸 冇骨氣,死抱著 美帝D發明、產品唔放手囉!

啦,快D打爛曬 任何 含有 Apple, Facebook, Google, Intel, Microsoft 嘅物品, 
表示 跟共慘黨 同仇敵愾 ...
我早話俾你知我不及你愛國啦, 你連頭像都咁愛國, 咁你打爛晒未?

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-20 06:57 PM 發表

美帝封殺倒 中華人民共和國

都係因爲 D 漢奸 冇骨氣,死抱著 美帝D發明、產品唔放手囉!

啦,快D打爛曬 任何 含有 Apple, Facebook, Google, Intel, Microsoft 嘅物品, 
表示 跟共慘黨 同仇敵愾 ...
你掉哂任何中國制造既產品先啦,包括唔好用中文。

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-20 07:04 PM 發表

從古到今, 朝鮮、日本、越南、香港、澳門、台灣 都用。
香港人 用漢字、說粵語 時,共慘黨都未出現、中華人民共和國都唔存在。

中華人 ...
哦。
咁掉哂中國制造的東西啦。

引用:
原帖由 gullible 於 2018-4-20 04:48 PM 發表

首先請反對邪惡中華人民共和國的有骨氣民主鬥士停止使用食用飲用任何來自中華人民共和國的物品, 例如唔飲東江水, 唔食來自中國食物例如豬肉牛肉菜生果(包括副產品如柴米油鹽醬醋茶),出街食亦不進入任何使用中國 ...
師兄講解得好詳細
班奶西蝗屍狗奴才攞D骨氣出嚟,記得剪爛埋張中華人民共和國香港特別行政區身份証

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-20 07:10 PM 發表

講到底,都係唔捨得啦,愛美帝發明多過愛祖蟈啦!

中華人民共和國人的所謂愛國, 都只限於提供 口舌服務,永冇實際行動!

香港人並無愛國需要,因爲未有任何國家是屬於香港人的 ...
那麼你只用國貨? 都話你好愛國啦。
我又有用中國貨, 台灣貨, 日, 韓, 泰, 我愛晒整個地球呀, 唔似得你咁小氣, 口舌服務只限于服務祖國

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2018-4-20 07:05 PM 發表

哦。
咁掉哂中國制造的東西啦。
師兄,咁你即係叫條傻仔返屋企掉自己老母?

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-20 07:37 PM 發表

點解唔講埋美國貨啊!你用緊嘅互聯網,香討都係喎!

你唔使撐啦,大家都知道 中華人民共和國人 對美國發明愛不惜手!只有嘴巴愛國!
撐什麼? 我早話過中國人不似你和美國人咁小器, 你 不單止仰慕中共領導人, 連全中國人的心和咀你都瞭如指掌, 只有你不用美國貨

樓主來自石器時代原始人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]