• 瀏覽: 7,079
  • 回覆: 76
  • 追帖: 2
+10
美國老正 PK

多謝大家留言推貼! 謝謝!

引用:
原帖由 香江強國人 於 2018-4-19 10:38 PM 發表

回教徒世界,遜尼派與什葉派勢成水火,鬥爭不斷。
敍利亞70%人口係遜尼派,20%係什葉派。敍利亞總統屬20%什葉派中之一小分支:阿拉維派。阿拉維派只佔全國人口12%。70%遜尼派唔支持佢,其他8%的什葉派 ...
即係冇證據,純粹推測啦

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2018-4-19 11:15 PM 發表

即係冇證據,純粹推測啦
唔通敍利亞選總統你有逐個票箱點票?
梗係無可能的事。正常人睇新聞,邊有可能參加世界各國選總統。

引用:
原帖由 香江強國人 於 2018-4-19 10:38 PM 發表

回教徒世界,遜尼派與什葉派勢成水火,鬥爭不斷。
敍利亞70%人口係遜尼派,20%係什葉派。敍利亞總統屬20%什葉派中之一小分支:阿拉維派。阿拉維派只佔全國人口12%。70%遜尼派唔支持佢,其他8%的什葉派 ...
美國人口73%係白人咁當年奧巴馬做總統一定出千?
證據呀! 擺證據出黎否則就係老作!

老美睇人恰……

引用:
原帖由 香江強國人 於 2018-4-19 11:21 PM 發表

唔通敍利亞選總統你有逐個票箱點票?
梗係無可能的事。正常人睇新聞,邊有可能參加世界各國選總統。
點解冇點票

要所有票都美國派的人驗過呀。

引用:
原帖由 wrongspelling 於 2018-4-19 11:24 PM 發表

美國人口73%係白人咁當年奧巴馬做總統一定出千?
證據呀! 擺證據出黎否則就係老作!
八年前,美國黑人與白人有冇打內戰,勢成水火?
無。

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-19 11:25 PM 發表

咁共慘黨勾結 蘇聯 發動 侵華 戰爭係咪好人道?

其實 巴沙爾 放下武器,交出政權,咁咪可以停戰囉!
你意.思係你俾人老強唔反抗咪好快搞掂
你意思係強姦你嗰個無錯錯在你自己唔合作?

明白哂。

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-19 11:25 PM 發表

咁共慘黨勾結 蘇聯 發動 侵華 戰爭係咪好人道?

其實 巴沙爾 放下武器,交出政權,咁咪可以停戰囉!
其實全世界都屈服於美帝淫威下,全世界領袖都是美帝欽點,或親美的,全人類做美國奴隸,嗎冇戰爭囉。

引用:
原帖由 香江強國人 於 2018-4-19 11:31 PM 發表

八年前,美國黑人與白人有冇打內戰,勢成水火?
無。
請拿出巴沙爾選舉出千證據! 有定冇?

引用:
原帖由 wrongspelling 於 2018-4-19 11:34 PM 發表

請拿出巴沙爾選舉出千證據! 有定冇?
儍的嗎?
根據黃屍一貫做法,
當然是巴沙爾提出證據澄清自己冇出千啦。

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2018-4-19 11:15 PM 發表

即係冇證據,純粹推測啦
過去敍利亞選舉不是人人可以參選的。你要是"阿拉伯社會主義復興黨"提名才可參選喎。之後就算開放少少,但也被打壓。所以基本上只可選巴沙爾。所以巴沙爾得票率是九成以上。什葉派的人,有極大部份遜尼派支持,本身已是冇可能。巴沙爾真是有九成以上人支持,仲有俄羅斯力撐,點會搞成今天咁呀?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]