• 瀏覽: 38,947
  • 回覆: 362
  • 追帖: 3
+6
引用:
原帖由 two3888 於 2018-4-18 08:31 AM 發表

其實你用google嘅嘢你要google授權, 你喺中國用當然不會有人告你, 如果你喺國外 就會取時給告
你這段說話同之前講緊的有咩關係? 而且你又知我用的google無受權嗎?

引用:
原帖由 alanfkl 於 2018-4-18 08:34 AM 發表

你這段說話同之前講緊的有咩關係? 而且你又知我用的google無受權嗎?
人哋係限制廠商呀, 唔係限制你呀, 你是中興嗎?

引用:
原帖由 two3888 於 2018-4-18 08:32 AM 發表

哈哈 香討都好多呀 由其啲 愛腳愛 擋
吓, 湖北琦,羅瑚聰係鬼?咁多智障廢青鍵盤戰士信佢地?

病得唔輕 On 9

引用:
原帖由 DZDD 於 2018-4-18 08:37 AM 發表

吓, 湖北琦,羅瑚聰係鬼?咁多智障廢青鍵盤戰士信佢地?
講得智障, 香討已經俾智障佔領咗啦, 見到隻鹿 就話係馬

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2018-4-18 02:56 AM 發表
死垃圾,Andorid 系Open source ,禁你老 母啦!?
C兄最精景糸
最後一句。

引用:
原帖由 two3888 於 2018-4-18 08:34 AM 發表

就算你翻版 你個核心基本都係一樣, 人哋要告你 唔係好難
你以為除了android 無其他作業平台嗎?還有很多作業平台好想佔市場一席位,Google 退出,這些企業還不想去搶嗎?

引用:
原帖由 食指 於 2018-4-18 04:22 AM 發表
On9仔,咪講話美國冇本事禁,就算真係禁到,大陸真係玩完,你老母香港會有好日子過?
佢老母依家都冇好日子過喇!

引用:
原帖由 alanfkl 於 2018-4-18 08:39 AM 發表

你以為除了android 無其他作業平台嗎?還有很多作業平台好想佔市場一席位,Google 退出,這些企業還不想去搶嗎?
不如打個比喻 你部ps4 原來所有遊戲加埋 只有100隻, 佢個 對手 老任 有超過1000隻遊戲, 如果畀你 你會買邊個, i o s 和android 就是最多軟體和遊戲

唔會,大陸會繼續用老番

引用:
原帖由 哈哈你好嗎 於 2018-4-18 07:28 AM 發表

漢奸都有好多種,有d真係好叻,但有d為咗有表現,就猛咁用屎忽當係腦,學人獻計,當日已經好多人質疑過荊軻刺秦嘅成效,不過,呢d人唔睇睇,你有渠道接觸到你嘅夢中主子咩?
以前的漢奸

是飽讀詩書汪精衛陳公博之流

數到去上一代陳方安生, 李柱銘, 李登輝也是氣質迫人

現在只是招顯聰, 畫家之流

引用:
原帖由 alanfkl 於 2018-4-18 08:39 AM 發表

Google幾時退出呀, android機 佔有率最高嘅三星, 還有 lg HTC Sony 還有國外其他小眾牌子, 就是用android, 你唔好以為冇咗大陸唔得呀, 大陸嘅手機 係生產量大 利潤少

係大陸禁google

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2018-4-18 02:56 AM 發表
死垃圾,Andorid 系Open source ,禁你老 母啦!?
跟低端第三產業人口說 api, sdk

早點放棄吧

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]