• 瀏覽: 15,908
  • 回覆: 95
+10
如果件是係真嘅!法國死就真係報應!希望美軍快D有大報應啦!

又是大陸假新聞,圖片是2013年法國對馬里中部的伊斯蘭武裝分子進行了新的空襲

騙子太多,傻子不夠用..........

.

呢啲恐怖襲擊話唔定係中共策劃的
只要係北京及上海各投下一顆原子彈,來一個殺雞儆猴,班恐怖份子先識驚

引用:
原帖由 starr 於 2018-4-17 05:34 AM 發表

今次擺明就係有針對性,專揀邪惡軸心來打,報復襲擊敘利亞;同UN無關
中國,北韓同俄羅斯就係三大邪惡軸心國

抵L死!多行不義必自斃!

一看你邏輯思維就知是美式走狗,人哋殺一個法國士兵,你就老屈中國做的,仲話在上海,北京投下原子彈。

引用:
原帖由 starr 於 2018-4-17 05:34 AM 發表

今次擺明就係有針對性,專揀邪惡軸心來打,報復襲擊敘利亞;同UN無關
你真係識講笑, 中國嘅維和部隊都畀人攻擊過啦你唔係唔記得㗎 你意思中國都是邪惡軸心

引用:
原帖由 bchk1842 於 2018-4-17 07:30 AM 發表
呢啲恐怖襲擊話唔定係中共策劃的
只要係北京及上海各投下一顆原子彈,來一個殺雞儆猴,班恐怖份子先識驚
呢啲恐怖襲擊話唔定是老尾做名,暗殺盟友假禍他人,應該在紐釣,華x頓投下原子彈殺雞儆猴。

法國總統係戰犯!要受審判!

D死白鬼維和之名侵略為實,
中國必需要守衛非洲,再劍指歐美破其大本營!

人在做, 天在看.

引用:
原帖由 69780501 於 2018-4-16 11:51 PM 發表
據美國“防務新聞”網站4月15日報道,聯合國維和部隊總部證實,4月14日晚,非洲國家馬里發生了針對維和部 ...
維和被襲擊竟說報應?!樓主什麼價值觀?那天中國維和部隊同樣遭遇是否一樣是報應?!!!

支持。

維和部隊=鬼佬城管

惡有惡報。睇下幾時輪到你老美呢條國際流氓。