• 瀏覽: 9,654
  • 回覆: 111
+25
引用:
原帖由 tinnit 於 2018-4-16 11:05 PM 發表
美,英..屠夫一生一世欠了敍利亞的人民!
中東人民應該對這三國人民同佢地隻黃財,見鑊打鑊就真。

佢老美用自由搶你石油

因為你地唔聽美國話

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-16 11:15 PM 發表

係赤共要響香港賴死唔走喎。

我地冇請赤共來,不過赤共 死不要面,趕都唔走,惟有當養多隻狗囉!
赤共要浪費好多狗糧餵狗

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-16 11:18 PM 發表

我都提議你地抵制 美帝,可惜你地 一直 唔捨得 放棄 美帝嘅發明,仲愛不惜手,時刻不離身。

這樣說一套,做一套,又如何可以 阻止 美帝 繼續遺禍人間呢?
你都提議你剪赤共特區身份證,可惜你一直唔捨得

宗教的錯、膚色的錯、地方的錯

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-4-16 11:10 PM 發表

跟中華人民共和國人 說良知?傻的嗎?
人哋講敘利亞,你就搬龍門 ...... 又真係傻到冇藥醫啦!

我已教你抵制赤共啦!仲問?

任何不符合美國利益的都會被民主祝福,後果就係戰爭,要你變廢墟。睇下阿卜杜拉,冇民主嘅國王,只要符合美國利益就可以坐得穩穩的。美國人絕對是雙手沾滿血腥的屠夫。世界極權恐怖國家。美國民主假到不得了。

毛端端敘利亜血流成河不聽從老尾的悲戲后果
https://www.youtube.com/watch?v=rwLvELro5VQ

小朋友, 你們錯在不向美國霸權好戰國投誠及做奴隸, 不好好交出國家讓美英法掠奪資源財富, 你們明白為什麼咁多自己年長的同胞會用自殺式攻擊去反抗美英法國家嗎... 因為他們不再希望你們這些未來主人翁會受邪惡偽民主西方賤國壓迫欺負啊...

香港廢青生於亂世去食自助餐

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]