• 瀏覽: 7,513
  • 回覆: 145
  • 追帖: 1
+17
引用:
原帖由 Kahim 於 2018-4-16 01:41 PM 發表
香港唔授理,不如去澳洲告UGL,不過出到外,小心比人吿返轉頭
廉記不敢告,因為怕影響不能升上人大,梁振英隻畜牲現在是人大,你敢提告嗎?

可以變豪華遊啦

引用:
原帖由 Kenny3108 於 2018-4-16 01:44 PM 發表

廉記不敢告,因為怕影響不能升上人大,梁振英隻畜牲現在是人大,你敢提告嗎?
咁仲籌200萬做麥,要黎洗去邊?
刑事案,唔通民主黨在外國有刑事調查權?

我好懷疑香港係咪真係有咁多白痴!

劣屍,會計屍們提供了資料/分析服務/諮詢意見,已經可開單啦。  未必有証據提供控訴架。咁係咩呢?
黑金又好,捐款又好。。。
分~ 唔夠再籌。。。

但三白眼話咗表証成立又點呢?

引用:
原帖由 pugbb 於 2018-4-16 09:11 AM 發表

民主黨上周一(9日)發起「天下為公」眾籌計劃,調查梁振英7年前在戴德梁行(DTZ)辭職時,和澳洲上市公司UGL簽訂的「不競爭、不挖角」離職協議。眾籌計劃目標在3個月內,籌集200萬元,結果 ...
噏少咗 笨七了

又可以去旅行!

每次見到三白眼

義正詞嚴嘅樣子

又有出錢飮飮食食。坐商務客位。高級酒店。今次真係旅行 去到盡

林議員話肥仔啦今次,借控前特首之名義,又昆到大班俊HIHI集資籌到200個,咪俾佢停,反正有排入唔到梁前特的罪,等舊錢越滾越大,D傻HIHI又繼續俾錢,最後成舊錢俾呢班人瓜花,袋袋平安,幾X好.

正義人仕大多數都想整死689呢隻閹人

咩叫藉口cap水呢?

配合白痴愚民

咁就是泛民口中的民主啦!

眾籌是洗白錢的方式,香港幾時會立例?

單係一個肥老坭都可以捐唔少, 

佢有本事捐多幾次二百萬 

引用:
原帖由 Wekxz 於 2018-4-16 02:25 PM 發表
眾籌是洗白錢的方式,香港幾時會立例?
募捐是否犯法

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]