• 瀏覽: 7,499
  • 回覆: 145
  • 追帖: 1
+17
正義市民勢要隻狗入獄!

引用:
原帖由 ivan00000 於 2018-4-16 11:53 AM 發表
告唔入cy有無得回水先,如果調查完無結果,你班人點對得住比錢嘅市民。話時話籌錢搞香港民主,同結束一黨專証,保衛釣魚台,救劉霞..........有無進展唔該
無得回水,唔成功亦唔使有責任,總之就比個希望班捐款人,可以"無限期"等落去,交際費,旅遊同交通費,飲食費..........,無本享樂.

引用:
原帖由 TT2017 於 2018-4-16 11:59 AM 發表

點及五毛藍絲,有維穩費支援
你好想做。其實點申請鬧下人就有錢,不論任何立場pm 我

振臂一呼,咁就洗乾淨晒D黑金!高招,高招!

引用:
原帖由 JETSO500 於 2018-4-16 09:15 AM 發表
左手交右手......犯民班仆街又洗黑錢......
擺明係

引用:
原帖由 golfboy 於 16-4-2018 09:47 AM 發表
可能好多藍絲五毛有捐錢,心口不一
可能?笑能死人

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2018-4-16 12:04 PM 發表

無得回水,唔成功亦唔使有責任,總之就比個希望班捐款人,可以"無限期"等落去,交際費,旅遊同交通費,飲食費..........,無本享樂.
同求褔黨有乜分別,你呃我,泛民民選出來議員唔會,泛民籌到一分一毛應該放在正事上,亦應同市民交待每分每毛點洗。除非唔係

藍屍在這事上除了抹黑,還可做些甚麼

引用:
原帖由 ka626168 於 2018-4-16 09:43 AM 發表
六尺四,可否講俾全港市民知,總共有多少人捐款?
捐既人頭幾多無咩關係, 錢主要是來自同一人

哩個漂白方法幾好

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]