• 瀏覽: 52,088
  • 回覆: 322
  • 追帖: 4
+23
有乜事就推個老婆出尼,條X樣肯定平時都有虐妻

連自己都未管好,生下一代…點教?

引用:
原帖由 香港JC 於 2018-4-16 12:28 PM 發表
起底行為有所保留,其實今日香港好悲哀,屈人者當然不得好死啦,但件事報警解決囉,有人證洗乜驚,告反佢誹謗,件事咪完,公審起底,如果冤枉左好人真係仲pk
公審唔係問題,但影片必需完整,視角/重點必須持平,與報導新聞準則睇齊,有足夠持平資訊,每個人都可以辯,真理係愈辯愈明。

我寧願生活在每日都有人理性辯論地方
都不願意活在北韓般一言堂扮和諧嘅鬼地方

查實怒啤冇管教,四圍滋擾他人嘅頑童,
點會在個黑衫麻甩佬眼中,變成非禮佢老婆?

非禮係十分嚴重指控,冇基礎地做出呢種指控
係非常缺德令人反感行為
當然可以從民事告誹謗及提賠償要求
但舉證及手續上非常不乎成本效益
youtube公審正正填補呢個缺憾

起咗個黑衫男人底味?
可能同姓屈嘅黑社會有關連?

引用:
原帖由 元朗梁大哥 於 2018-4-16 07:20 AM 發表
呢條76屈9人,有無品架你
如我係你女兒校長,唔該你帶個女轉校,免失禮學校。
係你朋友,立即割席,斷交。
係你兩個父母,立即跳樓,不過,可能你倆個都是臭罌出臭草,有爺生,無乸教。
係你同事,以你為恥。

告9佢誣告得唔得。。。

一定耍起呢條能樣底,耍全世界知道呢條仆街

True PK, 

如果個男人真係俾果兩條仆街屈到非禮,
孭條非禮搞到人格破產咁就一世,
要起佢全家個底第日見佢含家要避開

認住對仆街狗男女

引用:
原帖由 marawong 於 2018-4-16 01:52 PM 發表
告9佢誣告得唔得。。。
其實當時警察應該要採取拘捕行動,有可能涉及妨礙司法公正及非法禁錮等刑事罪。

引用:
原帖由 marawong 於 2018-4-16 01:52 PM 發表
告9佢誣告得唔得。。。
假若當時有表面證據可拘捕,而警察又故意放生,有關人員應該要徹查及紀律處分; 呢類人放生一次,下次又唔知有幾多無辜市民受害。

引用:
原帖由 Pink-puncher 於 2018-4-16 11:25 AM 發表
嘩!呀嬸背肌d肉.. ...
練過下喎!唔係天生架!!!😳😳😳

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]