• 瀏覽: 52,022
  • 回覆: 322
  • 追帖: 4
+23
引用:
原帖由 沙灘青蛙 於 2018-4-16 07:52 AM 發表
呢啲人真係好仆街,諗住屈人,好彩有人證

其實佢倆公婆咁型,啲相仲使乜打格,等多啲人認得佢哋咪仲好
唔知有冇師兄起咗呢對狗男女嚟未呢

引用:
原帖由 terada 於 2018-4-16 11:42 AM 發表
佔中後

的確好多人以為犯法無事,老屈無代價,甚至可以呃 like

哩類交通公具老掘事件無日無之

只要冷靜處理,找證人,甚至攬炒,製造群眾壓力,寧願一齊返差館,記著舉證責任在控方
群眾壓力?這裏是hk
俾人群眾壓力就有份

講真啊 你 製造噪音 你都轉頭望一望啦 我撚唔信啊你唔望

引用:
原帖由 1234kitty 於 2018-4-16 12:12 PM 發表

唔知有冇師兄起咗呢對狗男女嚟未呢
77樓有

引用:
原帖由 zoker123 於 2018-4-16 09:51 AM 發表
佢老婆雙美腿都唔錯喎
高矮肥瘦都可以小下、(心地唔好就叫佢吔草)

引用:
原帖由 lrr174 於 2018-4-16 10:23 發表

show樣 我贊成, 起底 姓名地址 仲要起埋d細路學校 又過份左
唔覺過份,小事就show下樣算無問題。
呢條仆街老屈人非禮,咁人渣,開名一d都唔過份。等全香港人小心。

引用:
原帖由 szekwantai 於 2018-4-16 09:47 AM 發表
轉Facebook 起底組:男的叫黃俊雄Alfred Wong新移民二代,女的叫楊小琴Winnie湖北人,住馬鞍山富安花園,細路女讀禧X小學,仲有個細仔响錦泰商場度讀幼稚園,

响馬鞍山小心D呀,原來之前已經有一 ...
唔怪得之著衫咁7...

引用:
原帖由 andonlyu 於 2018-4-16 09:52 AM 發表

極品就真,要扮老婆上枱。
可能佢屈人屌左佢老婆都講得出。
乜可能啫!佢就係想人屌佢老婆

引用:
原帖由 逃緊久 於 2018-4-16 10:01 AM 發表

當啲大陸人攞咗香港身份證後就當正自己係香港人,不過最頂癮嘅係佢哋當正自己真係香港人而岐視返同佢哋同樣喺大陸出世果班大陸人
又真係見得多!正仆街

引用:
原帖由 hyw38 於 2018-4-16 11:17 AM 發表
8157444 8157445 8157446
唔L系呀,個老婆咁L極品都夠膽屈人非禮佢,你估人地好條四眼龜咁盲架咩!

引用:
原帖由 hyw38 於 2018-4-16 11:17 AM 發表
好樣衰
原來住馬鞍山富安花園

起底行為有所保留,其實今日香港好悲哀,屈人者當然不得好死啦,但件事報警解決囉,有人證洗乜驚,告反佢誹謗,件事咪完,公審起底,如果冤枉左好人真係仲pk

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]