• 瀏覽: 93,140
  • 回覆: 1,171
  • 追帖: 6
+17
商廈停車區好多車輛出入,係這裡避雨其實隨時有性命危險,所以保安哥哥值得體諒。

引用:
原帖由 我唔係bb 於 2018-4-15 11:44 PM 發表
在今日中午,有網民在Facebook群組唐狗會學習營發文指,在荃灣區某商廈的停車區前,看到有一頭白毛流浪狗,疑欲避雨而走進大廈停車場出入口處。保安見狀後馬上走前驅趕,用手指示狗狗離開。狗狗最終避雨失敗,無奈地 ...
拍片條能樣唔揍佢返屋企?

引用:
原帖由 montejo 於 2018-4-16 12:04 AM 發表
咁一般落雨動物係點做?自己起間屋?買雨褸?
香港人而家個個愛心爆棚又係道德 L
愛咩心吖,扮嘢啫

引用:
原帖由 artumfa 於 2018-4-16 01:57 AM 發表
無人性的人渣看更保安。講俾我知邊個停車場,我即刻過去堆冧罵街佢!  

好兇狠呀

影果個最全家死

咁有同情心你唔帶返屋企?

杜德偉突然多左好多兄弟⋯⋯

道德撚

咁得閒拍片做判官自己又唔幫隻狗
笑死人

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2018-4-16 00:06 發表
保留郊野公園都唔照顧無屋住的人, 咁又算係乜嘢愛心?

秒殺

影相判官帶隻狗番屋企係最佳解決方法 如果隻狗响度咬嚫人,食蕉哥哥一定俾人起底公審唔趕隻狗走

引用:
原帖由 我唔係bb 於 2018-4-15 11:44 PM 發表
在今日中午,有網民在Facebook群組唐狗會學習營發文指,在荃灣區某商廈的停車區前,看到有一頭白毛流浪狗,疑欲避雨而走進大廈停車場出入口處。保安見狀後馬上走前驅趕,用手指示狗狗離開。狗狗最終避雨失敗,無奈地 ...
如果隻狗有性需要
駛唔駛幫佢打飛機?

引用:
原帖由 我愛獅子山下 於 2018-4-16 02:18 AM 發表

呢位保安可以同呢頭白毛流浪狗溝通到證明好有緣⋯⋯⋯

https://youtu.be/kSjtchxMdsU
如果有人俾狗咬又點計?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]