• 瀏覽: 74,762
  • 回覆: 458
  • 追帖: 13
+52
引用:
原帖由 chankinyip 於 2018-4-14 11:38 PM 發表

有片有真相
屎片

引用:
原帖由 williamsze31 於 2018-4-15 12:13 AM 發表
咁巴閉!再射多D!人地大把錢!
國債又多一億

打吧,讓世界進入戰爭時代

引用:
原帖由 sos2288 於 2018-4-15 12:37 AM 發表
自從大殺傷力武器老作後,美國佬講嘢無人信
今次敍利亞真係有大殺傷力武器,啲導彈都頂唔住啦

俄佬吹7成,老美話100%全中,估計一半遭擊落,以截撃率來講已算好好

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2018-4-15 12:17 AM 發表

有俄國睇住
因有俄兵實質在駐敍利亞境內,西方國家不敢太盡,推翻敍利亞無望,唯有借口轟炸大馬士革洩憤,落地也把沙!

引用:
原帖由 西奴末日 於 2018-4-14 11:26 PM 發表
美帝3個目標需要105枚導彈嗎?明顯美帝撒謊了,這樣看起來更相信俄羅斯,那幾個機場確實是全部攔截了所有導彈,美帝臉丟完了,還在吹彈無虛發。

巡航導彈,速度比防空導彈慢多了,作為導彈強國,我相信俄羅斯的 ...
彈無虛發, 有71枚擊中咗俄羅斯的防禦飛彈。

引用:
原帖由 stabber 於 2018-4-15 07:41 AM 發表

35支導彈可令1人受傷!犀利!........愛心導彈!
一早通報會炸,已經疏散晒

美國宣稱間諜衞星可在太空睇地球報章頭條,現在應該發放所謂被擊中目標嘅衛星圖像並呼籲敍利亞發放該地方在美方軍事行動後所拍照片供雙方核對。

引用:
原帖由 acer2014 於 2018-4-15 12:50 AM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=bh6aT2uDaRQ

敘利亞S200防空導彈成功攔截美國打擊

有片有真相...
點解地下無穿無爛,天空就咁多火花既?美奴話應該係新年放煙花,你唔好放 fake news.

引用:
原帖由 西奴末日 於 2018-4-14 11:25 PM 發表
那麼

誰說謊了 ??

大家都冇講大話!老美話導彈嘅目標全部係斜軍方設施,攔截彈彈當然都係斜軍嘅設施嚟

如果上天有真理(神?)傷天害理,殺人放火,何時有報應?

引用:
原帖由 西奴末日 於 2018-4-14 11:26 PM 發表
美帝3個目標需要105枚導彈嗎?明顯美帝撒謊了,這樣看起來更相信俄羅斯,那幾個機場確實是全部攔截了所有導彈,美帝臉丟完了,還在吹彈無虛發。

巡航導彈,速度比防空導彈慢多了,作為導彈強國,我相信俄羅斯的 ...
美英法講發射105枚導彈全無虛發,俄羅斯則稱只有103枚導彈有71枚被攔截,32枚導彈已射中目標。

根據敘利亞巴沙爾政府講大部分射向敘利亞導彈已被攔截,呢次有6個敘利亞平民死亡,沒有損害巴沙爾政府設施。

分析雙方報導,再加上發射影片,我已經知道生活在敘利亞等同奴隸兼乞兒,敘利亞平民不旦冇資訉自由,還冇和平自由。

吹牛呢家嘢,老美真係要向強國好好學習下喇!

美狗政策關敘利亞X事咩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]