• 瀏覽: 47,235
  • 回覆: 552
  • 追帖: 7
+6
引用:
原帖由 遊俠44 於 2018-4-16 11:02 AM 發表

其實呢. 我啱啱先買左部350萬跑車. 不過我估你一輩子未坐過. 你又話我吹水㗎喇. 所以都費事同你啲窮人講野. 自己自hi啦,如果你覺得我吹水會好過啲,你咪咁念囉.

仲有,我父母點解會 ...
唔止呀,你架車五百幾萬添,聽日你仲會買遊輪呀小朋友

引用:
原帖由 笑忘輸 於 14/4/2018 14:36 發表

侵你雙親,家人,女朋友就夠了
佢會繼續撐主人
佢會話……呀娘係自願既

引用:
原帖由 blueberry0511 於 14/4/2018 14:44 發表

對!現在覺得香港重系行系運。否則大家做緊難民去深圳或台灣

推翻中共/傷講毒辣
一定有排亂
死好多人
伊拉克/利比亞/敘利亞有眼佢地睇
到時可能死x左
唔洗走難

但王屎就慘
跟本無命睇到個情況
以為成功左

引用:
原帖由 遊俠44 於 2018-4-16 11:02 AM 發表

其實呢. 我啱啱先買左部350萬跑車. 不過我估你一輩子未坐過. 你又話我吹水㗎喇. 所以都費事同你啲窮人講野. 自己自hi啦,如果你覺得我吹水會好過啲,你咪咁念囉.

仲有,我父母點解會 ...
喂美狗,你咩國家人啊?係咪印度啊?

引用:
原帖由 遊俠44 於 2018-4-16 11:48 AM 發表

哈哈死顛狗. 見到你咁嬲真係爽
喂,我唔係癲狗啊美狗,而且冇嬲啊,睇你寫嘢不知幾好笑

引用:
原帖由 遊俠44 於 2018-4-16 12:06 PM 發表

係咁啦狗奴才. 死剩吧口,連國土被人包圍都未知
俾你d手下包圍啊?傻仔美狗

引用:
原帖由 遊俠44 於 2018-4-16 12:05 PM 發表

同你班手下敗仗其實都冇必要再講. 我都唔再回覆

事實就係,太平洋係美軍佔領,日韓都是美軍. 中東?再嘈飛多幾百個飛彈打到你跪係度. 俄羅斯?哈去左邊?又話還擊?

所以美帝政權就啱,你睇你班狗奴才,得吧 ...
咁你幾時下令美軍幾時打北韓,幾時打中國啊,美狗奴才,唔好齋吹,不如你話打埋火星月球

引用:
原帖由 LEE1989 於 2018-4-14 09:10 發表
敍利亞政府被指再用化武攻擊東古塔度瑪鎮的平民,令局勢一觸即發。美國總統特朗普就敍利亞化武襲擊一事,發表全國講話,指已批准

為正義而戰,保護平民

新聞來源連結:
http:// ...
草菅人命!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]