• 瀏覽: 12,698
  • 回覆: 17
+2
狗賊犯民話難民入住收容中心是違反人權法

但佢地豆英國一直都係咁重架喎

唔通英國咁做就冇犯人權法咩?????

呢班吃裏扒外的賤人

犯民正仆街

以下正是英國其中一間移民收容中心GA圖

reference
http://hk.on.cc/int/bkn/cnt/news/20180404/mobile/bknint-20180404114113008-0404_17011_001.html

人地大英帝國違反人權法又如何??
唔通心繫大英帝國既法官會判政府輸?!

香港違反人權法就聽仆街
心繫大英帝國既法官100%會判香港政府輸判政府割地賠款, 劃西九龍做南亞人自治區都仲得

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2018-4-12 09:36 AM 發表
人地大英帝國違反人權法又如何??
唔通心繫大英帝國既法官會判政府輸?!

香港違反人權法就聽仆街
心繫大英帝國既法官100%會判香港政府輸判政府割地賠款, 劃西九龍做南亞人自治區都仲得
犯民同狗官正PK

你拿英國黎比
佢地會話鬼佬衰關我地咩事
我地心繫香港~你咁關心鬼佬梗係隱性漢奸

但當講到中國好野時~佢地又會話人地鬼佬做左幾十年~
一向如此~大陸而家先會咁做~重好意思認威
這時佢地關心鬼佬又變理所當然

你話奇唔奇~好唔好笑~

法律只有犯民狗識,但佢哋永遠法律第二

引用:
原帖由 guydan 於 2018-4-13 02:30 AM 發表
你拿英國黎比
佢地會話鬼佬衰關我地咩事
我地心繫香港~你咁關心鬼佬梗係隱性漢奸

但當講到中國好野時~佢地又會話人地鬼佬做左幾十年~
一向如此~大陸而家先會咁做~重好意思認威
這時佢地關心鬼佬又變理所當然
...
唔洗守龍門 直接搬

飯民又盲左

犯民

引用:
原帖由 stkwok1985 於 12-4-2018 08:51 發表
狗賊犯民話難民入住收容中心是違反人權法

但佢地豆英國一直都係咁重架喎

唔通英國咁做就冇犯人權法咩?????

呢班吃裏扒外的賤人

犯民正仆街

以下正是英國其中一間移民收容中心GA圖
http://i.dailymai ...
因為香港實在充斥洋奴

引用:
原帖由 采啟邁兆 於 2018-4-14 03:56 PM 發表

因為香港實在充斥洋奴
建制都是白痴 佢地唔識質班洋奴

引用:
原帖由 stkwok1985 於 14-4-2018 17:37 發表

建制都是白痴 佢地唔識質班洋奴
亦係。
英國花費人力物力將大量香港精英奴化,由心裏徹底成為洋奴。
又以文宣、教育、傳媒成功將親中人士醜化。
現時雙方人數仍以洋奴為多,並延續至下一代。呢個情況尤其以直資學校學生特別嚴重。
政府應該好好檢討直資學校培育洋奴問題。

引用:
原帖由 采啟邁兆 於 2018-4-14 05:54 PM 發表

亦係。
英國花費人力物力將大量香港精英奴化,由心裏徹底成為洋奴。
又以文宣、教育、傳媒成功將親中人士醜化。
現時雙方人數仍以洋奴為多,並延續至下一代。呢個情況尤其以直資學校學生特別嚴重。
政府應該 ...
洋奴們把持住教育機器

即教協 甚至部分教育部官員

你一打算排除洋奴化洗工程

就話你想赤化

政府唔大刀闊斧 唔配合傳媒攻勢搞唔掂

應該問典解尾角有關塔那媽灣監獄,我地唔可以有?將所有賣國賊拉哂去,香港才有真希望…

引用:
原帖由 stkwok1985 於 14-4-2018 18:10 發表

洋奴們把持住教育機器

即教協 甚至部分教育部官員

你一打算排除洋奴化洗工程

就話你想赤化

政府唔大刀闊斧 唔配合傳媒攻勢搞唔掂
首先,23條儘快立法,以法律條文起訴所有影響國家安全之人士;
第二,以傳媒宣傳中國治國理念,並揭破西人之假面具;
第三,檢討教育教材,取消直資學校。現時直資學校運用大量公帑,卻培育出大量不懂中文,衹懂英文的後代,對整個社會都不利。這些衹懂英語的人,怎會理解中國體制、治國方針?極易成為洋奴的繼承者!

顏色不對,什麼都不對!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]